• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σχεδόν σαν νίκη!
Οι Ducati ήταν από άλλον πλανήτη!
Νέα 14/08/2016 - 19:17

Στα πρώτα στάδια του αγώνα ο Jorge Lorenzo πάλεψε με τις Ducati, όμως στο τέλος συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση που έμοιαζε σαν νίκη!

 

Αυτά ήταν τα λόγια του Ισπανού, που προέρχεται από ένα πολύ άσχημο σερί αγώνων και όπως φάνηκε στην Αυστρία, η Ducati δούλεψε εξαιρετικά και στον αγώνα.

 

Μάλιστα να σημειωθεί ότι οι Ducati είχαν περιορισμένη δύναμη στο πρώτο μισό για να κρατήσουν καύσιμο για τη συνέχεια και όταν βγήκε η ταμπέλα G2, άλλαξαν χαρτογράφηση και ξέφυγαν μπροστά.

 

«Προφανώς και όταν έχεις κερδίσει πολλούς αγώνες, μια τρίτη θέση δεν είναι σημαντική, δεν είναι όπως η νίκη», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Όμως με τις Ducati σε άλλο πλανήτη και στο τεστ και το Σ/Κ και ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα, αυτή η 3η θέση είναι σχεδόν σαν νίκη!»

 

«Η τρίτη θέση, μόλις τρία δευτερόλεπτα από τον νικητή, είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ακόμα κι αν το πίσω ελαστικό κουνούσε πάρα πολύ από το δεύτερο μισό του αγώνα κι έπειτα».

 

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε μερικούς βαθμούς από τον Marquez και τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως είδαμε άλλωστε χτες που έπεσε και παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά».

 

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις τύχη για το Πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Jorge Lorenzo.

 

Όταν τον ρώτησαν για την άσχημη τελευταία περίοδο που διένυε, αποκρίθηκε: «Ήταν μια μαύρη περίοδος για μένα οι τρεις προηγούμενοι αγώνες».

 

«Πήρα λίγους βαθμούς και είχα πάρα πολύ άσχημη αίσθηση. Επιτέλους όμως ήρθε ένα καλό Σ/Κ. Κάναμε καλές κατατακτήριες και καλό αγώνα».

 

«Στην αρχή ο Iannone δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο περίμενα, αλλά μετά αντί να πηγαίνει πιο αργά ήταν όλο και πιο γρήγορος με τα μαλακά ελαστικά».

 

«Κι αυτό ήταν έκπληξη! Δεν είμαστε τόσο μακριά όσο περιμέναμε και αυτό είναι καλό σημάδι, διότι αυτή η πίστα τους ανήκει».

 

Να επαναλάβουμε ότι οι Ducati στην αρχή είχαν χαρτογράφηση στον κινητήρα για να φυλάξουν καύσιμο και μετά άλλαξαν (όταν βγήκε η ταμπέλα G2) και ξέφυγαν μπροστά!

Επόμενο άρθρο »

Ο Vale εγκαταλείπει τον Fenati

« Προηγούμενο άρθρο

Κόντρα σε όλους ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA