• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Vale εγκαταλείπει τον Fenati
Είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγει
Νέα 14/08/2016 - 19:54

Τα νέα στην κατηγορία της Moto3 έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία πριν από μερικές ώρες, όταν και έγινε γνωστό ότι ο Romano Fenati εκδιώχθηκε από την ομάδα του Rossi.

 

Ο χαρακτήρας του Ιταλού είναι γνωστό ότι αρκετές φορές ξεπερνά τα όρια και μετά τα τελευταία γεγονότα (βλ. εδώ) η ρήξη με την SKY VR46 είναι οριστική για τον Ιταλό, που μέχρι πρότινος πάλευε για τον Τίτλο της Moto3!

 

Ο ίδιος ο Vale επιβεβαίωσε ότι ο 20χρονος δεν θα είναι με την ομάδα ούτε στο Brno ενώ φυσικά δεν θα έχει θέση και στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας και τα οποία αφορούν στην Moto2.

 

«Είναι πολύ μεγάλο κρίμα για εμάς», σχολίασε ο Rossi για τον Fenati. «Δεν είμαστε χαρούμενοι... είναι σαν να έχεις χάσει μια μάχη».

 

«Ο Fenati έχει τεράστιο ταλέντο και θέλαμε να είμαστε μαζί του και στο μέλλον. Στην Moto2 τη νέα σεζόν. Δυστυχώς όμως πρέπει να τον αφήσουμε».

 

Αύριο η Moto3 και η Moto2 θα μείνουν στην Αυστρία για μια ημέρα δοκιμών. Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον Fenati να οδηγεί μια Honda!

 

Συγκεκριμένα αυτή του Antonelli που όλα δείχνουν ότι κατευθύνεται στο γκαράζ του Aki Ajo. Όμως η Honda αρνήθηκε να αφήσει τον Fenati να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα της.

 

Με ταχύτατους ρυθμούς κυκλοφόρησαν αμέσως τα νέα ότι ο Romano Fenati μάλλον κλείνει στην ομάδα του Aki Ajo, την Red Bull KTM!

 

Εκεί - μέχρι πρότινος - όλοι πίστευαν ότι θα καταλήξει ο Enea Bastianini, όμως οι ανατροπές είναι συνεχείς στη μικρή κατηγορία μετά τη φυγή του Fenati!

 

Ο Bastianini τώρα είναι φαβορί να πάει στην Estrella Galicia!

 

Να σημειώσουμε ότι πηγές από την Ongetta - την ομάδα του Antonelli - έλεγαν ότι ήθελαν τον Fenati μαζί τους, αλλά η Honda η ίδια αρνήθηκε!

 

Στη θέση του Fenati τη νέα σεζόν στην Moto2 με την SKY VR46 θα είναι ο Pecco Bagnaia που θα επιστρέψει στην ομάδα (αν και σε άλλη κατηγορία) με την οποία ήταν το 2014.

Επόμενο άρθρο »

Η φανταστική στρατηγική του Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σχεδόν σαν νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA