• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MISANO: Επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο.
Οι αναβάτες περιηγήθηκαν στον Άγιο Μαρίνο.
Νέα 04/09/2009 - 09:15

Εν όψει του αγώνα στο Misano, οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ιστορικό κέντρο του Αγίου Μαρίνου και στον “Τοίχο” του βουνού Titano, το οποίο η UNESCO κήρυξε, το 2008, "Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς".

 

Οι Marco Melandri, Colin Edwards, Gabor Talmacsi, Alex de Angelis, Héctor Barberá, Andrea Iannone, Raffaele de Rosa, Alex Baldolini και Hiroshi Aoyama, ήταν οι αναβάτες που δοκίμασαν την τύχη τους στον “Τοίχο”. Ο Randy de Puniet επίσης παραβρέθηκε, αλλά δε δοκίμασε να ανέβει, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον αστράγαλο. Ο Edwards επίσης προσπάθησε να ανέβει, αλλά σταμάτησε λόγω του βεβαρημένου χρονικά προγράμματος.

 

Οι Edwards, De Angelis, Talmacsi, Barberá, Iannone, De Rosa, Baldolini και Aoyama συνέχισαν στο San Patrignano, που έχει ιδρύσει πρόγραμμα επανένταξης τοξικομανών και στηρίζεται δυναμικά από την εταιρία, Scot Costruzioni και την ομάδα, Scot Racing. Οι αναβάτες συστήθηκαν στους 1500 κατοίκους της κοινότητας και έτυχαν θερμής υποδοχής. Έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες, και συνέχισαν με δείπνο, μαζί με τα μέλη της κοινότητας. Το δείπνο μάλιστα ήταν μαγειρεμένο από μέλη του προγράμματος, κάτι που αποτελεί και μέρος του προγράμματος επανένταξης.

Misano 2
Misano 2

 

Ο εκπρόσωπος της κοινότητας , Carlo Bozzo, εξήγησε στους αναβάτες τη λειτουργία τoυ προγράμματος, που στοχεύει στην κοινωνική επανένταξη των συγκεκρινένων ατόμων, χωρίς κοινωνική, πολιτική ή θρησκευτική διάκριση.

 

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το οινοποιείο, όπου τα μέλη της κοινότητας παράγουν κρασί, επίσης σα μέρος του προγράμματος επανένταξης. Επιπλέον, οι αναβάτες επισκέφτηκαν τους στάβλους, εκπαιδεύονται μερικά από τα καλύτερα άλογα επίδειξης στην Ιταλία, πάντα στα πλαίσια του προγράμματος επανένταξης. Η τελευταία στάση τηςMisano 3

Misano 3
επίσκεψης ήταν για παρακολούθηση μιας επίδειξης από τα παιδιά της κοινότητας, και για τη λήψη των αντίστοιχων φωτογραφιών.

Misano 4
Misano 4
Misano 5
Misano 5

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Ταχύτερος ο Smith στα δοκιμαστικά των 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

CAPIROSSI: Στοχεύει βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA