• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: Στοχεύει βάθρο!
Ο Ιταλός πανέτοιμος για τον αγώνα της πατρίδας του.
Νέα 04/09/2009 - 08:29

Ο Loris Capirossi ελπίζει να βάλει τέλος στο σερί 18 αγώνων χωρίς βάθρο για την ομάδα της Suzuki. Αυτό το σαββατοκύριακο, επί πατρίου εδάφους, ο Ιταλός αναμένεται να έχει την ευκαιρία.

 

Με μια πέμπτη θέση, καλύτερο φετινό αποτέλεσμα, ο βετεράνος αναβάτης φαίνεται να επωφελείται από το ανανεωμένο πλαίσιο της Suzuki, καθώς οι χρόνοι του είναι σημαντικά βελτιωμένοι. "Είμαι ενθουσιασμένος που γυρίζω στην πατρίδα μου για να αγωνιστώ", δήλωσε ο Loris. "Το Misano είναι ένα υπέροχο μέρος, και η πίστα μου αρέσει πολύ. Έχω εκεί πολλούς φίλους και συγγενείς, και σίγουρα οι Ιταλοί οπαδοί θα μου δώσουν μεγάλη υποστήριξη."

 

"Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν πέμπτος και έβδομος εδώ, και θέλω πολύ να ανέβω στο βάθρο. Είναι σημαντικό για εμένα να ανέβω στο βάθρο, στον αγώνα της πατρίδας μου, ιδιαίτερα τώρα που έχω δουλέψει τόσο σκληρά", συνέχισε ο Ιταλός.

Vermeulen
Vermeulen

 

"Έχουμε παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο με το καινούριο πλαίσιο και θα ξεκινήσουμε από ένα καλό σημείο την Παρασκευή. Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε, αλλά θα το μάθουμε στο Misano."

 

Ο team-mate του Capirossi, Chris Vermeulen, που θα αντικατασταθεί από τον Alvaro Bautista στην ομάδα της Suzuki, για την επόμενη χρονιά, θέτει κι αυτός ψηλά τον πήχη για αγώνα αυτού του σαββατοκύριακου. "Ανυπομονώ να πάω στο Misano, διότι είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Πέρσι ήμουν γρήγορος εκεί, αν εξαιρέσεις μια μικρή ατυχία στον πρώτο γύρο, και πριν από δύο χρόνια ανέβηκα στο βάθρο. Οπότε οι αναμνήσεις μου από το συγκεκριμένο αγώνα είναι ιδιαίτερα θετικές", δήλωσε ο Αυστραλός.

 

"Η πίστα φαίνεται πως ταίριαζε στην Suzuki στο παρελθόν, και έχω αρκετή εμπειρία εκεί. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε μέσα στους πρώτους, όλο το σαββατοκύριακο", ολοκλήρωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Ανανεώνει με τη Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA