• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Με άνεση ο Marc Marquez
Νέα 19/10/2024 - 03:48

Η βροχή είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια των δεύτερων δοκιμών της Moto3, όμως η πίστα του Phillip Island ήταν ακόμα βρεγμένη όταν οι αναβάτες των MotoGP ξεκίνησαν τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές τους. 

Μπορεί η πίστα να στέγνωνε σιγά σιγά, αποκαλύπτωντας μια σχεδόν καθαρή αγωνιστική γραμμή, όμως οι συνθήκες δεν έγιναν ποτέ αρκετά καλές για τη χρήση σλικ ελαστικών, με τα βρόχινα Michelin να κυριαρχούν μέχρι τέλους. 

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα σε αυτές τις συνθήκες, ο Marc Marquez ήταν ταχύτατος και ανέβηκε στην κορυφή προς το τέλος, με 1:36.068. Αυτό ήταν ήδη ένας πολύ καλός χρόνος, όμως στον τελευταίο του γύρο ο Marquez θα έγραφε ένα εκπληκτικό 1:35.325, για να βρεθεί σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Maverick Viñales, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Πίσω τους βρέθηκε ο Johann Zarco, στην πίστα όπου πήρε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι. 

Ο Jorge Martin έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Alex Marquez να ακολουθεί. Έκτος ήταν ο Fabio Quartararo, ενώ οι Marco Bezzecchi, Francesco Bagnaia, Pedro Acosta και Brad Binder συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: MotoGP Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ MARTIN VS BAGNAIA;
  • ΝΑΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ