• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: MotoGP Δοκιμές
1-2 για τα αδέρφια Marquez
Νέα 18/10/2024 - 08:09

Οι δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας έγιναν υπό τον φόβο της βροχής, καθώς μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από την πίστα λίγο πριν την έναρξη της μονόωρης διαδικασίας. Τελικά όμως η βροχή δεν έκανε την εμφάνισή της και έτσι οι αναβάτες των MotoGP όρμησαν στη μάχη της πρόκρισης για τις κατατακτήριες με μια στεγνή πίστα να τους περιμένει. 

Στα πρώτα στάδια είχαμε μια πτώση στην 4η στροφή για τον Jorge Martin και μια κόκκινη σημαία λόγω της εισόδου ενός πτηνού στην πίστα. Με το πέρας του πρώτου μισαώρου ήταν ο Jack Miller που βρισκόταν στην κορυφή, με τον Marc Marquez να ακολουθεί. 

Ο Marquez ήταν ο πρώτος που άλλαξε τα πράγματα, φτάνοντας στο 1:28.674, το οποίο λίγο μετά κατέβασε σε 1:28.454. Αυτός ήταν ήδη ένας πολύ καλός γύρος, όμως ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν είχε τελειώσει ακόμα. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος, ο Marquez κατέβασε και πάλι το σημείο αναφοράς, αυτή τη φορά στο 1:27.770 και κατέκτησε την πρώτη θέση. 

Δεύτερος ήταν ο αδερφός του, Alex Marquez, που μπήκε στη δεκάδα στον τελευταίο του γύρο, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Marco Bezzecchi. Ακολούθησε ο Jorge Martin, ενώ ο Francesco Bagnaia πέρασε το μεγαλύτερο μέρος εκτός δεκάδας, όμως ανέβηκε στην 5η θέση προς το τέλος, μπροστά από τον Maverick Viñales

Έβδομος ήταν ο Brad Binder, με τους Fabio Di Giannantonio, Franco Morbidelli και Alex Rins να συμπληρώνουν τη δεκάδα. 

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα