• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Maverick Viñales
Νέα 31/05/2024 - 13:19

Οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα του Mugello για να ξεκινήσουν τις πρώτες ελεύεθρες δοκιμές του 7ου Grand Prix της σεζόν του 2024.

Στα πρώτα στάδια, ήταν ο Alex Rins που βρισκόταν στην πρώτη θέση, όμως σύντομα ο Marc Marquez τον ξεπέρασε, κάνοντας 1:46.587. Λίγο αργότερα, ο Pedro Acosta κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση και φτάνοντας στις τελικές επιθέσεις, ο Ισπανός της GASGAS πέρασε στην κορυφή, με 1:46.459

Όμως τελικά θα ήταν ο Maverick Viñales, ο οποίος πέτυχε τοο 1:46.140 στον 16ο από τους 19 γύρους που πραγματοποίησε, που θα τελείωνε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ως ο ταχύτερος αναβάτης. Στα τελευταία στάδια ο Fabio Quartararo ανέβασε το ρυθμό του και πήρε τη δεύτερη θέση, 188 χιλιοστά πίσω από τον αναβάτη της Aprilia, με τον Franco Morbidelli να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Ο Pedro Acosta είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια και υποχώρησε στην τέταρτη θέση, μπροστά πό τον Jorge Martin. Έκτος ήταν ο Marc Marquez, με τους Aleix Espargaro και Αlex Rins να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Francesco Bagnaia και Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Tα ελαστικά MICHELIN Power Slick και Power Rain είναι έτοιμα για την πιο τεχνική πίστα της σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA