• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ3
Νέο ρεκόρ για τον Ivan Ortola
Νέα 25/03/2023 - 12:22

Μια απίστευτη εμφάνιση από τον Ivan Ortola τον είδε να κάνει τον ταχύτερο γύρο στην ιστορία της Moto3 στο Portimao με 1:46.971, καθώς κατευθύνεται στις ΚΑΤ2 μπροστά από τον Jose Antonio Rueda και τον David Muñoz.


Οι καιρικές συνθήκε ήταν ιδανικές για την πρώτη περίοδο δοκιμών του Σαββάτου και οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα για την τρίτη περίοδο δοκιμών και την τελευταία τους ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στις ΚΑΤ2 και στην μάχη για την πρώτη pole position της σεζόν του 2023.


Μόλις 10 λεπτά μετά την έρναρξη είδαμε τους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους και στα τελευταία στάδια οι οθόνες χρονισμού άρχισαν να κοκκινίζουν παντού. Οι Moreira, Muñoz και Jose Antonio Rueda άρχισαν να ανταλλάζουν θέσεις στην κορυφή, με τον Βραζιλιάνο να είναι ο πρώτος που κατέβηκε κάτω από το παλιό ρεκόρ. Ήταν όμως ο Ortola που λίγο αργότερα θα έφτανε στην κορυφή και θα γινόταν ο πρώτος και μόνος μέχρι στιγμής αναβάτης της Moto3 που μπήκε στο 1:46.

Πίσω από την "μαγική τριάδα" βρέθηκε ο Diogo Moreira, με τον Daniel Holgado, τον ταχύτερο της Παρασκευής, να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 


Ο Kaito Toba συνεχίζει να δείχνει καλά σημάδια προσαρμογής στη Honda, καταλαμβάνοντας την 6η θέση, μπροστά από τον Ayumu Sasaki. O Jaume Masia βρισκόταν σε πολλά σημεία στην πρώτη δεκάδα και τελικά τερμάτισε στην 8η θέση, μπροστά από τους Ryusei Yamanaka και David Alonso που έκλεισαν την δεκάδα.


Μαζί του, απευθείας στις ΚΑΤ2, περνάνε οι Stefano Nepa, Joel Kelso, David Salvador και Deniz Öncü.


Υπάρχουν αρκετά δυνατά ονόματα που θα πρέπει να περάσουν από τις ΚΑΤ1, συμπεριλαμβανομένων των Xavier Artigas, Tastuki Suzuki, Riccardo Rossi και Scott Ogden.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Οργή των αναβατών για τα θέματα ασφαλείας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα