• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Είμαι τόσο έκπληκτος όσο και εσείς
Νέα 24/03/2023 - 22:02

Μετά από πέντε χρόνια ως αναβάτης της Ducati, ο Jack Miller εντάχθηκε στην εργοστασιακή ομάδα της KTM για το 2023. Αλλά η μετάβαση ήταν δύσκολη τον χειμώνα, καθώς η RC16 υστερούσε σε σχέση με τους αντιπάλους της καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τους αναβάτες της να δυσκολεύονται να βρουν πρόσφυση στο πίσω μέρος.

Τερματίζοντας τις ΕΔ1 στο Algarve International Circuit στη 12η θέση, ο Miller έκανε ένα γιγαντιαίο βήμα σχεδόν 1,9 δευτερολέπτων για να φτάσει στο 1:37.709 στις ΕΔ2 και να γίνει ο μόνος αναβάτης της KTM που προχωρά απευθείας στις ΚΑΤ2.


"Για να είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο έκπληκτος όσο και εσείς, ειδικά με το χρόνο", ανέφερε ο Miller. "Δεν εκπλήσσομαι από τις βελτιώσεις, αλλά από το χρόνο. Δεν περίμενα ένα 1:37.7 αλλά, ουάου, θα το πάρω (το αποδέχομαι)".

"Δουλεύαμε εξαιρετικά σκληρά και όταν λέω «εμείς» εννοώ κυρίως τους μηχανικούς. Δεν έχω κάνει κάτι στην Αυστραλία τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Άκουσαν όλα όσα έχω πει και τα σχόλιά μου, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις μου".

"Και ήδη με τον νέο κινητήρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα, και μετά με το νέο πλαίσιο, αλλά και με την αλλαγή στη φιλοσοφία όσον αφορά τα ηλεκτρονικά και άλλα. Έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα και έξοδο με την έξοδο, περίοδο δοκιμών με την περίοδο δοκιμών, νιώθω ότι μπορώ να κάνω αυτή τη μοτοσυκλέτα δική μου και να αρχίσω να εκμεταλλεύομαι τα δυνατά σημεία της KTM".

"Κατά την είσοδο στη στροφή, η αίσθηση μπροστά μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, γύρο με το γύρο, στροφή με τη στροφή, επειδή έχουμε μια εκπληκτική ανάδραση με το ελαστικό".

"Είχα μερικές στιγμές σήμερα, η μοτοσυκλέτα μου δίνει πραγματικά μια καταπληκτική αίσθηση και είμαι σε θέση να σώσω αυτές τις πτώσεις".

Το Σάββατο θα βιώσουμε τον πρώτο αγώνα Sprint, αλλά ο Miller κρατάει τα πόδια του στο έδαφος μετά την απόδοση της Παρασκευής.


"Θα επικεντρωθούμε στο να κάνουμε τη δουλειά μας", απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αρχίσει να σκέφτεται ότι θα παλέψει για το βάθρο αυτό το Σαββατοκύριακο. "Οπως είπα. Δεν περίμενα 1:37.7 σήμερα. Ήταν πολύ ωραίο".

"Επίσης, το να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαλακό μπροστινό ελαστικό στην KTM για μια επίθεση στο χρονόμετρο όπως έκανα εγώ στη Ducati είναι πολύ ωραίο, πολύ διαφορετικό από αυτό που έκαναν οι KTM στο παρελθόν".

"Λοιπόν, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο στις ΚΑΤ2. Ο στόχος μου σήμερα ήταν να είμαι στην πρώτη δεκάδα και μπορέσαμε να το κάνουμε με σημαντική διαφορά. Όσο για τον αγώνα Sprint...θα είναι πλήρης επίθεση".

Επόμενο άρθρο »

Οργή των αναβατών για τα θέματα ασφαλείας

« Προηγούμενο άρθρο

Ενημέρωση για την υγεία του Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα