• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ2
Πρώτος ο Pedro Acosta
Νέα 24/03/2023 - 17:26

Ο Pedro Acosta ξεκίνησε τη 2η του σεζόν στη Moto2  όπως ακριβώς θα ήθελε την 1η μέρα του Grande Prémio TISSOT de Portugal κάνοντας τον πιο γρήγορο γύρο της ημέρας με 1:42.391. Ο Jake Dixon ακολούθησε από κοντά, ολοκληρώνοντας τη μέρα στη 2η θέση, αφού ήταν ο ταχύτερος το πρωί, κατά τις ΕΔ1, με τον Filip Salac να καταφέρνει προς το τέλος να μπει στην πρώτη τριάδα. 

Οι αναβάτες της Elf Marc VDS του Sam Lowes και του Tony Arbolino ξεκίνησαν δυναμικά το Σαββατοκύριακό  τους, τερματίζοντας την ημέρα στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, ενώ βρίσκονταν σε διάφορες φάσεις στην πρώτη τριάδα. Η 6η θέση πήγε στον Celestino Vietti που θέλει να βρει τη φόρμα που είχε στην αρχή της περσινής σεζόν. Ήταν μια απίστευτη μέρα για τον Πρωταθλητή WorldSSP300  του 2019, Manuel Gonzalez, ο οποίος τερμάτισε τις ΕΔ1 στην 3η θέση και ολοκλήρωσε την ημέρα όντας 7ος.


Ο Aron Canet είχε μια περίεργη μέρα που τελείωσε με το να χάσει το μπροστινό και να βρεθεί στο έδαφος, με μόλις 6 λεπτά να απομένουν στις ΕΔ2. Ο Ισπανός ήταν στην 7η θέση όταν έπεσε στην 14η στροφή, αλλά με τα τελευταία λεπτά να φέρνουν επιθέσεις στο χρόνο, ο 23χρονος κύλησε στην 9η θέση.


Ο Alonso Lopez ήταν άλλος ένας αναβάτης που έπεσε προς το τέλος, ενώ βρισκόταν σε πολύ γρήγορο γύρο. Ο Ισπανός ζήτησε πολλά από το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του και τελείωσε τη μέρα στην αμμοπαγίδα, παίρνοντας τελικά την όγδοη θέση όταν έπεσε η καρό σημαία. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Fermin Aldeguer. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA