• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ2
Ο Daniel Holgado περνάει μπροστά
Νέα 24/03/2023 - 17:04

Ο Daniel Holgado βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης μέρας για το πρώτο Grand Prix της Moto3 το 2023 στο Portimao, μετά από μια εντυπωσιακή απόδοση στις ΕΔ2.  Ήταν επίσης μια καλή αρχή για τον Diogo Moreira και τον David Muñoz που τερμάτισαν την πρώτη μέρα στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Με τις συνθήκες να είναι ιδανικές στα τελευταία στάδια των ΕΔ2, οι οθόνες χρονισμού πήραν φωτιά, καθώς οι χρόνοι συνέχισαν να πέφτουν. Οι περισσότεροι από τους αναμενόμενους πρωταγωνιστές βρίσκονται στην πρώτη 14αδα, έχοντας εξασφαλίσει προς το παρόν την απευθείας είσοδό τους στις ΕΔ2 . Ένας από τους αναβάτες που θα πρέπει να πιέσει αύριο για να μπει στις ΚΑΤ2 είναι ο βετεράνος της Moto3, Romano Fenati, στην επανεμφάνισή του στην κατηγορία.

Οι εξαιρετικοί rookies, Jose Antonio Rueda και David Alonso ήταν πολλά υποσχόμενοι στις ΕΔ1, αλλά έχασαν για πολύ λίγο τις θέσεις τους στην πρώτη 14άδα στις ΕΔ2. Μετά από μια πολύ καλή 3η θέση στις ΕΔ1, ο David Alonsο είχε 2 πτώσεις στην πέμπτη στροφή, κατά τις ΕΔ2.

Πίσω από την 1η τριάδα βρέθηκε ο Ayumu Sasaki και ο Ivan Ortola. O Kaito Toba δείχνει να προσαρμόζεται άνετα στην αλλαγή από ΚΤΜ σε Honda, παίρνοντας την 6η θέση, μπροστά από τον Joel Kelso. Tην δεκάδα έκλεισαν οι Ricardo Rossi, Scott Ogden και Stefano Nepa. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA