• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto2 ΕΔ1
Με 8 δέκατα διαφορά ο Fernandez
Νέα 21/10/2022 - 06:28

Ο Augusto Fernandez είχε ένα ανάμεικτο ξεκίνημα στο PETRONAS Grand Prix της Μαλαισίας το Σαββατοκύριακο. Ο αναβάτης Red Bull KTM Ajo μπορεί να τερμάτισε τις ΕΔ1 πρώτος με 0,828 δευτερόλεπτα διαφορά από τους υπόλοιπους, αλλά στη συνέχεια είχε μια πτώση καθώς έχασε το μπροστινό. Ο Fernandez έπεσε στην 15η στροφή στο 40ο και τελευταίο λεπτό του πρωινού της Παρασκευής, αν και το 2:06.816 που είχε ορίσει νωρίτερα τον άφησε άνετα μακριά από τους υπόλοιπους. Η δεύτερη θέση πήγε στον ομόσταυλό του, Pedro Acosta, με 2:07.644, ενώ τρίτος ήταν ο Tony Arbolino της Elf Marc VDS Racing Team με 2:07.876 και τέταρτος ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος μετά την πτώση του Fernandez, Ai Ogura, με 2:07.938.


Ήταν μια γεμάτη δράση όλων των ειδών πρωϊνή περίοδος δοκιμών, με τον Aron Canet να πέφτει λίγα λεπτά νωρίτερα στη στροφή 15 με παρόμοιο τρόπο με τον Fernandez. Δυστυχώς, σε εκείνη την περίπτωση, ο Canet είχε βουτήξει από την εσωτερική του Barry Baltus, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει μια προσπέραση, και παρέσυρε και τον αναβάτη της RW Racing GP. Ο Baltus απομακρύνθηκε με φορείο και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο με εμφανή πόνο στο αριστερό πόδι. Ο νικητής της Αυστραλίας, Alonso Lopez, είχε επίσης μια πτώση, στην 6η στροφή, μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη, αλλά μπόρεσε να επιστρέψει αργότερα στην πίστα.


Ο Albert Arenas ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα, μπροστά από τους Somkiat Chantra, Jake Dixon, Fermin Aldeguer, Aron Canet και Celestino Vietti, ο οποίος είχε ένα σκασμένο λάστιχο στα πρώτα στάδια. Ο Vietti τερμάτισε 1.637 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό στη 10η θέση, ενώ ο Lopez κατετάγη 15ος με το 2:08.695 που σημείωσε πριν από την πτώση του.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA