• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Dennis Foggia
Νέα 21/10/2022 - 06:07

Ο Dennis Foggia της Leopard Racing σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 για τον 19ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto3 στο PETRONAS Grand Prix της Μαλαισίας. Ο Ιταλός ήταν στην κορυφή για ένα μεγάλο μέρος της περιόδου των 40 λεπτών και το 2:12.226 που έκανε προς το τέλος γύρω από την Sepang International Circuit τον είδε να ξεπερνάει τον Ayumu Sasaki της Sterilgarda Husqvarna Max κατά μόλις 0,070 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ωστόσο, υπήρχε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, με τον Jaume Masia να είναι τρίτος με 2:12.851, μπροστά από τον Riccardo Rossi με 2:12.990 και τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, Izan Guevara, o οποίος έκανε 2:13.092.

Ο Diogo Moreira πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τους Ryusei Yamanaka, Daniel Holgado, Sergio Garcia και τον τοπικό Syarifuddin Azman, ο οποίος κάνει συμμετοχή wild card.


Με τον Guevara να έχει ήδη εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα της μικρής κατηγορίας, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους Garcia και Foggia, οι οποίοι χωρίζονται από μόλις δύο βαθμούς στη μάχη για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα. 


Ένας αξιοσημείωτος αναβάτης εκτός της προσωρινής αυτόματης πρόκρισης στις ΚΑΤ2 είναι ο Tatsuki Suzuki στην 17η θέση, ενώ ο Scott Ogden, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση στο Phillip Island το περασμένο Σαββατοκύριακο, κρίθηκε ικανός να συμμετάσχει και τερμάτισε 19ος στις ΕΔ1 στη Sepang.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Τώρα αρχίζω να νιώθω την πίεση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA