• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: MotoGP ΕΔ1
Στην κορυφή ο Brad Binder
Νέα 21/10/2022 - 07:12

Ο Brad Binder σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 για το PETRONAS Grand Prix της Μαλαισίας. Ο Νοτιοαφρικανός έκανε 1:59.479 στον τελευταίο γύρο του το πρωί της Παρασκευής γύρω από το Sepang International Circuit, με τον νικητή της Αυστραλίας ,Alex Rins, να παίρνει την δεύτερη θέση, 0,097 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό και τον Marc Marquez να είναι τρίτος, άλλα 0,047 δευτερόλεπτα πιο πίσω. Ο Fabio Quartararo πήρε την έβδομη θέση και ο νέος επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Francesco Bagnaia, ήταν 11ος, αν και δεν έβαλαν νέα λάστιχα για τις τελευταίες τους επιθέσεις, ενώ ο Aleix Espargaro είχε πολλές ατυχίες και τερμάτισε την περίοδο δοκιμών 20ος.


Ο Quartararo θέλει είτε να ανακτήσει το προβάδισμα στο Πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο ή τουλάχιστον να δώσει στον εαυτό του την καλύτερη δυνατή ευκαιρία όταν το φινάλε της σεζόν γίνει στη Βαλένθια σε ένα δεκαπενθήμερο από τώρα και ήταν ταχύτερος στο τέλος των πρώτων εξόδων στη Sepang το ένα 2:00.534 με μαλακό μπροστινό και μεσαίο πίσω ελαστικό. Όταν οι περισσότεροι αναβάτες άρχισαν τις επιθέσεις χρόνου στα τελευταία λεπτά, ο Jorge Martin έβαλε το δείκτη στο 2:00.105 με έναν μεσαίο-σκληρό συνδυασμό και στη συνέχεια στο 1:59.966 την επόμενη φορά, προτού ο Marc Marquez γράψει ένα 1:59.623 με μεσαίο μπρος πίσω. Ήταν πιο γρήγορος όταν βγήκε η καρό σημαία, αλλά στον τελευταίο του γύρο ο Binder πέτυχε τον χρόνο του με τα μεσαία ελαστικά και ο Rins πέρασε στη δεύτερη θέση με 1:59.576.


Πίσω από τον Marquez ήταν ο Enea Bastianini, ο οποίος παραμένει μαθηματικά εντός του κυνηγιού του τίτλου, στην τέταρτη θέση με 1:59.875, μπροστά από τον Joan Mir, τον  Jorge Martin και τον Fabio Quartararo, ο οποίος ήταν o ταχύτερος από αυτούς που δεν έβαλαν καινούρια λάστιχα στο τέλος. Την πρώτη 10άδα ολοκλήρωσαν οι Fabio Di Giannantonio, Luca Marini και Marco Bezzecchi. Ο τελευταίος ανέκαμψε μετά από μια πρόωρη πτώση και σημείωσε 2:00.767, ενώ η 11η θέση πήγε στον Bagnaia με 2:00.770. 


Ο Aleix Espargaro έπεσε στην όγδοη στροφή στα αρχικά στάδια και είδε λίγη δράση με την δεύτερη RS-GP του η οποία έβγαλε κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Darryn Binder είχε μια πτώση περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος και πήρε την 22η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA