• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Enea Bastianini
Νέα 04/09/2022 - 11:32

Ο Enea Bastianini έκανε τον ταχύτερο γύρο στο ζέσταμα της μεγάλης κατηγορίας για το Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini Misano. Στην έδρα του, στο Misano World Circuit Marco Simoncelli, και με μια μοναδική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας του προς τιμήν του Fausto Gresini, ο "La Bestia" σημείωσε 1:31.944 για να φτάσει στην κορυφή των φύλλων χρόνου πριν ξεκινήσει από την πρώτη σειρά στον αγώνα του Misano. Ο μελλοντικός ομόσταυλός του, Francesco Bagnaia, ήταν μόλις 0,066 δευτερόλεπτα πίσω του στη δεύτερη θέση και ο Luca Marini έκανε το ιταλικό 1-2-3 με τρεις Ducati στην πρώτη τριάδα με 1:32.065.


Ως συνήθως, ο Fabio Quartararo, ήταν ο πρώτος αναβάτης χωρίς Ducati, με to 1:32.118 poy πέτυχε να τον φέρνει στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Maverick Viñales με 1:32.186. 


O Jorge Martin πήρε την έκτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Aleix Espargaro. O Brad Binder ήταν η κορυφαία ΚΤΜ στην όγδοη θέση, με τον Marco Bezzecchi ένατο. Την δεκάδα έκλεισε ο Alex Rins, που ήταν η δεύτερη ιαπωνική μοτοσυκλέτα στις 10 πρώτες θέσεις. 


Ο Jack Miller ήταν 11ος με 1:32.581, καθώς ο Αυστραλός θα ξεκινήσει αργότερα από την pole position. Ενώ οι μικτές συνθήκες κυριάρχησαν στις κατατακτήριες, ήταν η ηλιοφάνεια που υποδέχτηκε τους αναβάτες για το ζέσταμα, με τη συντριπτική πλειοψηφία να χρησιμοποιεί το σκληρό μπροστά και το μεσαίο πίσω ελαστικό, αν και ο Bastianini αποτελούσε εξαίρεση με το μαλακό πίσω.

Επόμενο άρθρο »

Απίστευτη νίκη του Foggia στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Νιώθω όλο και πιο καλά κάθε εβδομάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA