• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Νιώθω όλο και πιο καλά κάθε εβδομάδα
Αύριο θα δεχτούμε τον αγώνα όπως μας έρθει
Νέα 03/09/2022 - 22:38

Ενώ η απίστευτη κυριαρχία της Ducati στις κατατακτήριες συνεχίστηκε στο Misano καθώς ο Jack Miller κατέκτησε την 11η pole σε 14 αγώνες για τον Ιταλό κατασκευαστή αυτή τη σεζόν, ο κορυφαίος χρόνος του Αυστραλού στις ΚΑΤ2 ήταν μόλις η δεύτερη pole της καριέρας του στα MotoGP.

Με την τελευταία του pole position να είναι το 2018 στην Αργεντινή, ο Miller ξεπέρασε τον ομόσταυλό του, Francesco Bagnaia, και τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει στην Ducati την επόμενη σεζόν, τον Enea Bastianini.

"Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως έρθει", είπε ο Miller. "Ο καιρός είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό και η πρόβλεψη δεν είναι καλή. Αλλά νιώθω καλά και γινόμαστε πιο δυνατοί κάθε εβδομάδα και το περασμένο Σαββατοκύριακο [στην Αυστρία] ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που μπορούσα τουλάχιστον να προσπαθήσω (να περάσω τον Pecco), αλλά σύντομα με "έβαλε για ύπνο".

 

"Θα προσπαθήσουμε ξανά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε πολλούς γρήγορους αναβάτες, αλλά και οι κατατακτήριες έβαλαν μερικούς από αυτούς πιο πίσω από όσο θα ήθελαν. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία. Δεν θα το εξετάσουμε πολύ και θα το δεχτούμε όπως είναι. Είμαι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή και η μοτοσυκλέτα λειτουργεί εξαιρετικά καλά αυτή τη στιγμή".

Αναμφισβήτητα στη καλύτερη φόρμα της ζωής του, ο Μίλερ έχει κάνει πολλά για να είναι πιο ήρεμος εκτός πίστας, κάτι που θα περιλαμβάνει και τον γάμο του στο εγγύς μέλλον.

"Είναι λίγο από όλα πραγματικά. Ο αρραβώνας με έχει ηρεμήσει λίγο και με βοηθά να απομακρύνω το μυαλό μου από τα πράγματα, υποθέτω", πρόσθεσε ο Miller στη συνέντευξη Τύπου μετά τις κατατακτήριες.

"Όντας στην άλλη άκρη του κόσμου, μακριά από τα πάντα, είναι ωραίο να έχεις κάποιον να μιλήσεις".


"Γερνάω - [η κοπέλα] μου με κούρεψε τις προάλλες και βρήκε γκρίζα μαλλιά. Είμαι στο τέλος [της καριέρας μου] τώρα [γέλια]. Τουλάχιστον δύο χρόνια με την KTM θα είναι αρκετά".

Με το Misano να είναι μία από τις μικρότερες πίστες στο ημερολόγιο και τα ελαστικά να διαδραματίζουν λιγότερο ρόλο από ότι συνήθως στην έκβαση του Grand Prix, είναι πιθανό οι περισσότεροι αναβάτες να πιέζουν σταθερά για ολόκληρο το Grand Prix.

Αυτό είναι ένα συναίσθημα που μοιράστηκαν και οι δύο αναβάτες της Aprilia μετά τις κατατακτήριες, ωστόσο, ο Miller ισχυρίζεται ότι αυτό συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο γι 'αυτόν, όχι μόνο στο Misano.

"Νομίζω ότι η φθορά στο μεσαίο - το χρησιμοποίησα μόνο χθες, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει φθορά. Δεν ξέρω για αυτούς τους τύπους [Aleix Espargaro και Maverick Vinales] αλλά περνάω κάθε γύρο κάθε Σαββατοκύριακου πιέζοντας στο μέγιστο".

"Είτε μπορώ να το κάνω είτε όχι - δεν ξέρω αν εννοούν ανεγκέφαλα, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μπορείς να το κάνεις απλά στρίβοντας το γκάζι".

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Είναι πάντα το ίδιο πρόβλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA