• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull RIng: Moto2 ΕΔ2
O Chantra οδηγεί το 1-2 της Idemitsu Honda
Νέα 19/08/2022 - 17:41

O Somkiat Chantra κατάφερε να ανέβει στην κορυφή των φύλλων χρόνου της Παρασκευής για το αυστριακό Grand Prix, σε μια πολύ καλή μέρα για τον Ταϊλανδό αναβάτη. Ήταν μια ακόμα καλύτερη μέρα για την Idemitsu Honda Team Asia, καθώς την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ai Ogura, με τον Augusto Fernandez να συμπληρώνει την τριάδα, ευρισκόμενος λίγο πιο πίσω. 

Ο Chantra ανέβηκε στην πρώτη θέση στο 8ο λεπτό, μετά τις πρώτες επιθέσεις των αναβατών, οι οποίοι κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί. Ο Fernandez βρισκόταν πάντα κοντά, ήταν όμως ο Ogura αυτός που θα κατάφερνει να "καθαιρέσει" τον Chantra στο 12ο λεπτό και να ανέβει ο ίδιος στην κορυφή, με χρόνο 1:34.941 (το πρώτο 1:34 με την νεά διάταξη της πίστας). 

Ο Chantra θα απαντούσε με τις τελευταίες επιθέσεις των αναβατών και θα έκανε 1:34.889, το οποίο βελτίωσε την συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό 1:34.353. O Ogura θα έχανε για λίγο την δεύτερη θέση από τον Fernandez, όμως θα απαντούσε κάνοντας 1:34.408 και αφήνοντας τον Fernandez τρίτο (1:34.664).

O Tony Arbolino θα έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alonso Lopez που συνεχίζει με φόρα μετά το παρθενικό του βάθρο στην Βρετανία. Στην έκτη θέση των συνδυασμένων βρέθηκε ο Jake Dixon, ο μόνος αναβάτης που δεν κατάφερε να βελτιωθεί σε σχέση με το πρωί. 

Οι Cameron Beaubier, Fermin Aldeguer, Filip Salac και Jorge Navarro κλείνουν την δεκάδα στους συνδυασμένους χρόνους, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2, συμπληρώθηκαν από τους Lorenzo Dalla Porta, Albert  Arenas, Joe Roberts και Bo Bendsneyder. 

O Celestino Vietti θα εύχεται να μξην βρέξει αύριο, καθώς βρίσκεται στην 15η θέση, λίγα χιλιοστά μακριά από την πρόκριση, με 17 αναβάτες να βρίσκονται στο ίδιο δευτερόλεπτο. 

Επόμενο άρθρο »

Θετικά τα σχόλια των αναβατών για το νέο σικέιν

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα