• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ2
Πρώτος ο Johann Zarco με 19 αναβάτες στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Νέα 19/08/2022 - 17:07

Aπόλυτη κυριαρχία της Ducati μέχρι στιγμής στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich καθώς ο Johann Zarco πρωτοστατεί στο 1-2-3 για τη εταιρία της Bologna στις ΕΔ2, με τον Γάλλο να βρίσκεται μπροστά από τους Jack Miller και Jorge Martin κατά λιγότερο από μισό δέκατο.

Με τις ΕΔ2 να γίνονται στο στεγνό μετά τις μικτές συνθήκες των ΕΔ1 , η πλειονότητα των αναβατών βελτίωσε τους χρόνους τους κατευθείαν, καθώς ακολούθησε μια επίθεση από όλους, με την απειλή βροχής και τις θέσεις για τις ΚΑΤ2 στο τα μυαλά των ομάδων. Ο Bagnaia σκαρφάλωσε στην κορυφή και τον ακολούθησε ο Quartararo, πριν ο Alex Rins ανέβει στην πρώτη θέση. Οι χρόνοι όμως θα συνέχιζαν να πέφτουν.


Με 20 λεπτά να απομένουν, ο Quartararo πέρασε μπροστά από τους Mir και Rins, με τους 10 πρώτους να έχουν διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου. Τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται και με 10 λεπτά να απομένουν, υπήρχε μια μεγάλη βιασύνη στο pitlane για να βγούνε οι αναβάτες με φρέσκο ​​μαλακό ελαστικό καθώς άρχισε να πέφτει ελαφριά βροχή. Και αυτό ήταν άσχημο νέο νέα για τον Aleix Espargaro, καθώς ο Ισπανός βρισκόταν έξω από το top 10 στην 11η θέση, οπότε ήταν δυνητικά κρίσιμο για τον Espargaro να μπει στις προσωρινές θέσεις των ΚΑΤ2.

Η πρώτη προσπάθεια του Espargaro τον έφερε στην έκτη θέση, ενώ ο Martin και ο Zarco εκτοξεύτηκαν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, με τον Miller να βελτιώνεται αλλά να παραμένει τρίτος. Ο Miguel Oliveira είχε μια πτώση ανάμεσα στην προτελευταία και τελευταία στροφή, καθώς ο Martin, ο Miller και ο Zarco αντάλλαξαν την πρώτη θέση διαδοχικά. 


Στη συνέχεια, η Ducati κλείδωσε την πρώτη εξάδα με τέσσερα λεπτά να απομένουν, καθώς ο Francesco Bagnaia, ο Enea Bastianini και ο Marco Bezzecchi ανέβηκαν στην κατάταξη, αλλά ο χρόνος του γύρου του Bastianini ακυρώθηκε. Ο Luca Marini και ο Brad Binder βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα, πριν ο Quartararo ανέβει από την 11η στην 4η θέση. Ο Bastianini έκανε μια νέα επίθεση που τον έβαλε και πάλι στην πρώτη δεκάδα - διώχνοντας τον Aleix Esprargaro. 

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Quartararo, είναι ο μόνος αναβάτης που χωρίς Ducati που βρίσκεται στην πρώτη οκτάδα όντας τέταρτος, μπροστά από τον Bagnaia, ο οποίος με τη σειρά του έχει πίσω του τους Marini και Bezzecchi.


 Ο Bastianini βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας περάσει τον Maverick Viñales και τον Brad Binder που συμπληρώνει την δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull RIng: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα