• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Johann Zarco
Νέα 06/08/2022 - 16:27

Ο Johann Zarco ήταν ο ταχύτερος αναβάτης κατά τις ΕΔ4 στο Monster Energy British Grand Prix, αλλά τα μεγαλύτερα νέα από την περίοδο δοκιμών ήταν ένα σκληρό highside για τον Aleix Espargaro. 


Ο άνθρωπος που έκανε τον ταχύτερο γύρο μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο στο Silverstone Circuit πετάχτηκε από την RS-GP του στα πρώτα στάδια στη στροφή Farm, η οποία είναι μια γρήγορη στροφή, και αρχικά απομακρύνθηκε με φορείο από την πίστα. Ευτυχώς, αφού υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες στο ιατρικό κέντρο, ο Espargaro έχει δηλωθεί ότι είναι ικανός να συνεχίσει καθώς η ομάδα του προετοιμάζει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του για τις ΚΑΤ2.


Όσον αφορά το χρονόμετρο, ο Zarco βρέθηκε πρώτος με 1:59.005, μπροστά από τον Maverick Viñales, ο οποίος έκανε 1:59.055, τον Jack Miller με 1:59.106 και τον Miguel Oliveira με 1:59.297. 
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα με 1:59.332.


Ο Jorge Martin έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Alex Rins και Marco Bezzecchi. Την δεκάδα έκλεισαν οι Brad Binder και Joan Mir.  


Στις ΕΔ4 είδαμε αρκετές πτώσεις, με τον Takaaki Nakagami και τον Darryn Binder να πέφτουν επίσης, ενώ ο Raul Fernandez υπέστη  βλάβη στον κινητήρα στα πρώτα στάδια. 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα