• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 ΕΔ2
Παραμένει μπροστά ο Izan Guevara
Νέα 03/06/2022 - 15:29

Κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χρόνο του Izan Guevara από τις ΕΔ1, με τον Ισπανό να κατακτά την κορυφή και των ΕΔ2. Το 1:48.979 του Guevara ήταν περίπου τρία δέκατα πιο αργό από τον πρωινό του χρόνο, ήταν όμως αρκετό για να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ2 και να παραμείνει ο ταχύτερος αναβάτης της Παρασκευής. 

Οι αναβάτες της Leopard Honda, Dennis Foggia και Tatsuki Suzuki βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα των ΕΔ2, με διαφορά μικρότερη του ενός δεκάτου από τον Guevara, με τον Suzuki μάλιστα να βελτιώνει τον χρόνο του από τις ΕΔ1 και τον Dennis Foggia να ισοφαρίζει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας του Kaito Toba, πιάνοντας τα 246,5 χλμ./ώρα.

Ο Ryusei Yamanaka (που ήταν 12ος το πρωί), κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να βρεθεί στην τέταρτη θέση το απόγευμα της Παρασκευής, μπροστά από τον Kaito Toba. Ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Deniz Öncü.

O Ivan Ortola ήταν ο αναβάτης που βελτιώθηκε περισσότερο στις ΕΔ2 και κατάφερε να ανεβάσει τον εαυτό του στην 8η θέση, με τους Andrea Migno και Ricardo Rossi να κλείνουν την δεκάδα. 

Στους συνδυασμένους χρόνους στην κορυφή παρέμεινε ο Izan Guevara, με τους Daniel Holgado, Dennis Foggia και Jaume Masia να ακολουθούν, όλοι με τους πρωινούς τους χρόνους. Την πεντάδα κλείνει ο Tatsuki Suzuki. Oι υπόλοιποι αναβάτες που περνούν αυτόματα στις ΚΑΤ2 μέχρι τώρα είναι οι Ryusei Yamanaka, Andrea Migno, Kaito Toba, Sergio Garcia, Deniz Öncü, Ivan Ortola, Carlos Tatay, David Muñoz και Ricardo Rossi. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA