• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 ΕΔ1
Πρώτος ο Aron Canet με 18 αναβάτες στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Νέα 03/06/2022 - 13:26

Ο Aron Canet ήθελε να αφήσει γρήγορα πίσω του την απογοήτευση του Mugello και το κατάφερε αυτό κατακτώντας την πρώτη θέση στην εναρκτήρια περίοδο δοκιμών της Moto2 στο Monster Energy Catalan Grand Prix. Ο Ισπανός αναβάτης, κάνοντας 1:44.450, ήταν 0,024 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον συμπατριώτη του, Augusto Fernandez, με τον Βρετανό Jake Dixon 0,079 δευτερόλεπτα πιο πίσω να  παίρνει την τρίτη θέση.


Ήταν μια πολύ σφιχτή περίοδος δοκιμών στην ενδιάμεση κατηγορία με τους 19 κορυφαίους αναβάτες να χωρίζονται για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Οι τέσσερις πρώτοι είχαν διαφορά λίγο περισσότερο από ένα δέκατο μεταξύ τους, καθώς ο Sam Lowes έμεινε 0,125 δευτερόλεπτα πίσω από τον Canet στην τέταρτη θέση. Ο Bo Bendsneyder συμπλήρωσε την πεντάδα, σε μια πολύ καλή έναρξη του Grand Prix της Καταλονίας για τον Ολλανδό. 

Ο Albert Arenas ήταν έκτος, μπροστά από τον Marcel Schrötter και τον νικητή του αγώνα του Mugello, Pedro Acosta. Ο Alonso Lopez και ο Ai Ogura συμπληρώσαν την δεκάδα, με τον επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Celestino Vietti, να είναι 11ος.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: ΜotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA