• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: Δύσκολο να αποδεχθώ το αποτέλεσμα
Το κράνος του Remy ήταν γεμάτο νερό
Νέα 25/03/2022 - 13:40

Ένας αποδεδειγμένα γρήγορος αναβάτης σε υγρές καιρικές συνθήκες, το αφεντικό της Tech3 KTM, Herve Poncharal, «απογοητεύτηκε» βλέποντας τον Remy Gardner να βυθίζεται στο πίσω μέρος της κατάταξης στον αγώνα της Ινδονησίας την Κυριακή.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Αυστραλός rookie αντιμετώπιζε προβλήματα ορατότητας λόγω της εισροής νερού στο κράνος του.

"Αισθάνομαι ελαφρώς απογοητευμένος για το αποτέλεσμα του Remy Gardner γιατί είναι συνήθως πολύ δυνατός σε βροχερές συνθήκες, οπότε δεν καταλάβαινα τι γινόταν όταν τον είδα να χάνει την επαφή με το γκρουπ στο οποίο βρισκόταν ο Raul", είπε ο Poncharal.

"Όταν επέστρεψε στα pits, ήταν δυσαρεστημένος με το κράνος του που ήταν γεμάτο νερό και μείωσε σημαντικά την ορατότητά του. Σε αυτό το επίπεδο, όταν ξέρετε πόσες επενδύσεις γίνονται σε έναν αγώνα, είναι πολύ κρίμα να χάνεις ένα πιθανό καλό αποτέλεσμα λόγω ενός προβλήματος με το κράνος όπως είχαμε στην Ινδονησία, και δυσκολεύομαι να το αποδεχτώ".

"Εκτός από αυτό, κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα, κάτι που είναι καλό, και επίσης έμαθε πολλά για τα ελαστικά του και τη μοτοσυκλέτα του σε βροχερές συνθήκες. Νομίζω ότι χωρίς το πρόβλημά του, θα πάλευε για τους βαθμούς στο γκρουπ του Raul".

Ο Gardner παρέμεινε στο πίσω μέρος από τον 9ο γύρο και μετά, αλλά κατάφερε τουλάχιστον να ανεβάσει τον ρυθμό του μόλις απαλλάχθηκε από τον ψεκασμό νερού των αναβατών μπροστά. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 έφτασε τον καλύτερο γύρο αγώνα του Raul Fernandez (17η θέση) στον τελευταίο γύρο.

"Αν είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από τον αγώνα σήμερα. Είχα κάποια προβλήματα ορατότητας με τη βροχή και δεν βελτιώθηκε πολύ όταν ήμουν πίσω από τους άλλους, αλλά τουλάχιστον πήρα μεγάλη εμπειρία και κατάφερα να κάνω τους 20 γύρους", είπε ο Gardner.

"Τους τελευταίους γύρους, βρέθηκα μόνος μου, οπότε είχα λιγότερο νερό στο κράνος μου και μπόρεσα να αρχίσω να βελτιώνω τους τομείς και τους χρόνους μου. Θα προσπαθήσω να παραμείνω θετικός και να προχωρήσω στον επόμενο αγώνα".

Ο Gardner, ο κορυφαίος rookie με τη 15η θέση στο ντεμπούτο του στα MotoGP στο Qatar, είναι τώρα πέντε βαθμούς πίσω από τον rookie της RNF Yamaha, Darryn Binder, ο οποίος τερμάτισε δέκατος στον βρεγμένο αγώνα της Mandalika.

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Δεν είναι σημαντικό το ότι είμαι πρώτος στο Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Ήταν η καλύτερή μου μέρα στην Aprilia μέχρι στιγμής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA