• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 KAT
Πρώτη pole position για τον Izan Guevara!
Νέα 05/03/2022 - 16:58

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Izan Guevara θα ξεκινήσει από την pole position αφού κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να σημειώσει χρόνο 2:04.811. Ο Ayumu Sasaki πέρασε πρώτος από τις ΚΑΤ1 για να κερδίσει μια φανταστική δεύτερη θέση, με τον Jaume Masia να καταλαμβάνει την τελευταία θέση της πρώτης σειράς της εκκίνησης για το Grand Prix του Qatar.

Τερματίζοντας πρώτος στις ΚΑΤ1, ο Sasaki προηγήθηκε αμέσως στις ΚΑΤ2 και το αρχικό του πλεονέκτημα ήταν 0,5 δευτερόλεπτα – ο ταχύτερος γύρος του Σαββατοκύριακου μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Dennis Foggia έκλεισε τη διαφορά στα 0,2 δευτερόλεπτα στον δεύτερο γρήγορο γύρο του.


Ο Sasaki έδωσε σημείο αναφοράς στον ομόσταυλό του, John McPhee, και ο Βρετανός αναβάτης ανέβηκε στην πέμπτη θέση, ενώ ο Ryusei Yamanaka κατάφερε να πάρει μια εκπληκτική τέταρτη θέση. Ένα τρενάκι αναβατών της Moto3 σχηματίστηκε πίσω από το Foggia, όπως συχνά συμβαίνει στην Moto3, με το slipstreaming να είναι ζωτικής σημασίας για την μικρή κατηγορία στο Qatar.

Ένα σωρό αναβάτες διέσχισαν τη γραμμή του τερματισμού σε απόσταση δέκατων ο ένας από τον άλλο, καθώς ο Guevara άρπαξε την πρώτη θέση από τον Sasaki κάνοντας έναν εκπληκτικό τελευταίο τομέα. Ο Masia πήρε την τρίτη θέση με τον Andrea Migno να μπαίνει μπροστά από τον Foggia, ο οποίος έπεσε στην πέμπτη θέση. Η στρατηγική του Yamanaka και του McPhee να βγουν μπροστά από το μεγάλο γκρουπ λειτούργησε καλά καθώς πήραν την έκτη και την έβδομη θέση στις κατατακτήριες για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν. Ο Sergio Garcia σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του στον τελευταίο γύρο αλλά κατάφερε μόνο να πάρει την όγδοη θέση . Ο Tatsuki Suzuki και ο πιο ταχύτερος rookie Ivan Ortola συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα