• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto2 ΕΔ3
O Augusto Fernandez παραμένει ταχύτερος με τον χθεσινό του χρόνο
Νέα 05/03/2022 - 12:39

Ο Augusto Fernandez βρίσκεται στην κορυφή ενός Red Bull KTM Ajo 1-2 στις ΕΔ της Moto2 στο Grand Prix του Qatar, καθώς οι πέντε πρώτες θέσεις παραμένουν αμετάβλητες στη συνδυασμένη κατάταξη. Το 1:59.112 του Fernandez είναι 0,160 δευτερόλεπτα ταχύτερο από τον ομόσταυλό του Pedro Acosta – που είχε πτώση στις ΕΔ3 – καθώς ο τραυματίας Marcel Schrötter ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα των ΕΔ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπήρχαν πάρα πολλοί αναβάτες που κατάφεραν να πάνε πιο γρήγορα από ό,τι το απόγευμα της Παρασκευής. Ωστόσο, ο Sam Lowes  μπόρεσε να ανέβει στην έκτη θέση συνολικά με έναν γύρο προς το τέλος του session που τον είδε να διεκδικεί την πρώτη θέση στις ΕΔ3, αλλά ήταν 0,4 δευτερόλεπτα μακριά από τον ταχύτερο χρόνο του Σαββατοκύριακου που έθεσε ο Fernandez. Ο Acosta έπεσε στην πρώτη στροφή, καθώς είδαμε πολλούς αναβάτες να πέφτουν σε ένα session με αρκετό αέρα, συμπεριλαμβανομένου του Jake Dixon.

Ο Celestino Vietti της Mooney VR46 Racing Team βρίσκεται τέταρτος πριν από τις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές της σεζόν, με τον Ιταλό να είναι 0,007 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Aron Canet. Ο Lowes είναι έκτος χάρη σε έναν φανταστικό γύρο στις ΕΔ3 παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα τενοντίτιδας στον αριστερό του καρπό, με τον Ai Ogura, τον rookie, Filip Salač, τον Somkiat Chantra και τον Αμερικανό Cameron Beaubier. (American Racing) συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ο Dixon βρέθηκε στην 11η θέση και είναι εντάξει μετά την πτώση του στην πέμπτη στροφή, με τον Βρετανό αναβάτη να βρίσκεται μπροστά από τον Tony Arbolino και τους δύο αναβάτες που βρήκαν το δρόμο τους προς τις ΚΑΤ2 μέσα στις ΕΔ3– τον ​​Joe Roberts και τον Jorge Navarro. Το δίδυμο κατάφερε να πάρει την 13η και 14η θέση αντίστοιχα.


Ο Lorenzo Dalla Porta, ο Marcos Ramirez, ο Romano Fenati και ο Manuel Gonzalez είχαν πτώση στις ΕΔΔ3 – με τον τελευταίο να πηγαίνει για περαιτέρω έλεγχο στο το ιατρικό κέντρο.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Η Suzuki δούλεψε καλά εδώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα