• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Η Suzuki δούλεψε καλά εδώ
Αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε
Νέα 04/03/2022 - 20:48

Ο Rins ολοκλήρωσε την εναρκτήρια ημέρα των δοκιμών στο GP του Qatar στην πρώτη θέση, αφού έκανε χρόνο 1:53.432, με τον ομόσταυλό του, Joan Mir, στην τρίτη θέση.

Μετά από μια σκληρή σεζόν το 2021 που σημαδεύτηκε από πολλές πτώσεις και από έλλειψη εξέλιξης στη μοτοσυκλέτα, ο Rins κατάφερε να ανέβει μόνο μια φορά στο βάθρο, ενώ ο Mir δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του και βρέθηκε στην τρίτη θέση στην κατάταξη.

Αλλά η Suzuki φάνηκε να κάνει τεράστια βήματα τον χειμώνα με τη μοτοσυκλέτα του 2022, ιδιαίτερα με τον κινητήρα της – ο Rins ήταν στην κορυφή των τελικών ταχυτήτων και στις δύο ΕΔ σήμερα με 355,2 km/h.

Ο Rins λέει ότι μπορεί πλέον να "αναπνεύσει" στις ευθείες, αλλά "η Suzuki πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται".

"Έχουμε επιπλέον αυτοπεποίθηση, η Suzuki λειτούργησε αρκετά καλά", είπε ο Rins σήμερα. "Αλλά η Suzuki πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Έκαναν καλή δουλειά από την πλευρά του κινητήρα, αλλά αν χαλαρώσουν λίγο, την γαμ@@@με".

"Αλλά σήμερα συνολικά ήταν αρκετά καλά, προσπάθησα να ακολουθήσω κάποιον στην ευθεία και υπήρχε καλή αίσθηση. Κρατούσα το slipstream, για να μπορούμε τουλάχιστον να αναπνέουμε στην ευθεία".

"Πριν στην ευθεία δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε, κοιτούσαμε γύρω μας. Αλλά ας δούμε στον αγώνα, ελπίζω να βελτιωθώ από αυτή την πλευρά".

 

Ο Mir λέει ότι η ταχύτητα του νέου κινητήρα σημαίνει ότι η Suzuki "δεν θα έχει όλα τα προβλήματα" που είχε πέρυσι όσον αφορά την ισχύ, ενώ η νέα GSX-RR γενικά "κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη".

"Λοιπόν, δεν είμαι ποτέ εντελώς χαλαρός", απάντησε ο Mir όταν ρωτήθηκε εάν η μορφή της μοτοσυκλέτας του 2022 του έχει ήδη δώσει λόγο για αισιοδοξία. "Νομίζω ότι πάντα ζητάω περισσότερα και θέλω περισσότερα και αυτό είναι πάντα μέρος του χαρακτήρα μου".

"Αλλά είναι ένα πρώτο βήμα για να κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση, γιατί σαφώς βελτιώσαμε την τελική ταχύτητα και είναι σημαντικό ότι δεν θα έχουμε όλα τα προβλήματα σε αυτόν τον τομέα της περσινής χρονιάς που ήταν πραγματικά δύσκολη και πιθανότατα με αυτό μπορούμε να υπερασπιστούμε (την θέση μας) στις ευθείες".

"Λοιπόν, αυτό είναι το πρώτο βήμα. Έπειτα, προφανώς έπρεπε να βελτιωθούμε στα προκριματικά, αυτό ήταν άλλο ένα αδύνατο σημείο".

"Και με όλη τη δουλειά που κάναμε πέρυσι, όλη τη δουλειά που κάναμε στο τεστ και λίγη περισσότερη δύναμη, αυτό κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη, ας πούμε, είμαστε σε θέση να κάνουμε ταχύτερο χρόνο γύρου. Οπότε ναι, πολύ χαρούμενος".

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα