• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Tardozzi αρνείται τις φήμες
Ότι ο Bagnaia προτιμάει τον κινητήρα του 2021
Νέα 04/03/2022 - 14:49

Ο Διευθυντής ομάδας της Ducati Lenovo, Davide Tardozzi, μιλώντας κατά την διάρκεια των ΕΔ1, απάντησε στις φήμες ότι ο Francesco Bagnaia θέλει να επιστρέψει στη χρήση του κινητήρα Ducati του 2021, αντί για αυτόν με τις προδιαγραφές του 2022 που δοκιμάζει η ιταλική εταιρία ενόψει του Grand Prix του Qatar.


"Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι μιλούν πάντα για τη Ducati, κατηγορούν και κατηγορούν και κατηγορούν. Ο Pecco δεν είπε ότι ο κινητήρας του 2022 είναι λάθος, θέλω του 2021 (τον κινητήρα)", σχολίασε ο Tardozzi στον δημοσιογράφο του motogp.com, Simon Crafar, κατά τη διάρκεια των ΕΔ1 των MotoGP.

"Αυτά είναι μαλ@@@ες γιατί δίνουμε στην Pecco κάτι διαφορετικό, έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τον κινητήρα σύμφωνα με το στυλ οδήγησης του αναβάτη, και αυτός ο κινητήρας είναι προς το στυλ του Pecco και του Jack. Τα άλλα παιδιά ήταν ευχαριστημένα με μια διαφορετική προδιαγραφή, και αυτό συνέβη. Γνωρίζουμε μια άλλη εταιρεία στη Sepang που έφερε τρεις διαφορετικές προδιαγραφές κινητήρα. Γιατί δεν πάνε όλοι σε αυτή τη εταιρία να ρωτήσουν "Ποιο έχει ο Marc Marquez ή ένας άλλος αναβάτης;".

"Είμαστε χαρούμενοι για την επιλογή του αναβάτη, νομίζω ότι δώσαμε σε όλους τους αναβάτες την καλύτερη δυνατότητα. Ας δούμε πώς θα ξεκινήσει η σεζόν και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, με πολλές ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και αναβάτες. Ένα απολαυστικό πρωτάθλημα".


Ερωτηθείς για το πώς πήγαν οι δοκιμές πριν από τη σεζόν για τη Ducati, ο Tardozzi επιβεβαίωσε ότι δεν επικεντρώνονταν στο να ορίσουν τους ταχύτερους χρόνους γύρου. Οι δύο ημέρες στη Sepang και οι τρεις ημέρες στη Mandalika αφορούσαν την ανάπτυξη της νέας μοτοσυκλέτας για τους περσινούς Πρωταθλητές ομάδων και κατασκευαστών.

"Νομίζω ότι κάναμε μια διαφορετική χειμερινή δοκιμή φέτος. Δεν βγήκαμε για να κάνουμε γρήγορους γύρους. Επειδή υπήρχαν μόνο πέντε ημέρες δοκιμών, επικεντρωθήκαμε στην ανάπτυξη. Θα δούμε εδώ στο Qatar αν κάναμε τη σωστή δουλειά ή όχι".

Ο Bagnaia τελείωσε τις ΕΔ1 στην 18η θέση μετά από μια πτώση στην έκτη στροφή στα τελευταία στάδια, με τον ομόσταυλό του, Jack Miller, στην 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα