• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 ΕΔ2
Ο Guevara 0,4 δευτερόλεπτα μπροστά
Νέα 04/03/2022 - 17:06

Ο Izan Guevara κέρδισε τις πρώτες τιμητικές διακρίσεις για την πρώτη Παρασκευή της σεζόν στη Moto3 χάρη στο χρόνο  2:04.920 που πέτυχε αργά στις ΕΔ2 στο Grand Prix του Qatar. Ο John McPhee τερμάτισε δεύτερος, 0,424 δευτερόλεπτα μακριά, με τον κορυφαίο των ΕΔ1, Dennis Foggia να ολοκληρώνει την πρώτη μέρα στην τρίτη θέση αφού δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του σε σχέση με το πρωί.


Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης έλαβε χώρα στα τελευταία πέντε λεπτά των ΕΔ2 στο Lusail International Circuit, αλλά πριν από την τελευταία αναταραχή των γρήγορων γύρων, ο Guevera βρέθηκε στο τέλος της μεγάλης ευθείας με σπασμένη αλυσίδα. Ευτυχώς, οι μηχανικοί της Aspar Team μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα γρήγορα καθώς ο Ισπανός αναβάτης βγήκε στη συνέχεια για να καταφέρει το μόνο 2:04 της ημέρας.

Ο McPhee είχε ανέβει για λίγο στην κορυφή με τον τελευταίο γρήγορο γύρο του, καθώς είδαμε τον Foggia να πέφτει στην τρίτη θέση – ο Ιταλός αναβάτης οδήγησε μόνος του στα τελευταία στάδια ενώ όλοι οι άλλοι αναζητούσαν ένα σημείο αναφοράς για να ακολουθήσουν και να εκμεταλλευτούν το slip streaming. Ένα σημάδι της αυτοπεποίθησής του, ίσως;

Ο Tatsuki Suzuki και ο Sergio Garcia συμπλήρωσαν την πεντάδα των ΕΔ2, 0,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Guevara, με τον έμπειρο Andrea Mignο έκτο στους συνδυασμένους χρόνους. Ο νικητής του αγώνα του Qatar το 2021, Jaume Masia, ήταν έβδομος μπροστά από τον Carlos Tatay, με τους Xavier Artigas και Ricardo Rossi να κλείνουν την δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

H Giulietta Rossi είναι εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Tardozzi αρνείται τις φήμες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα