• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: MotoGP ΕΔ1
Ταχύτερος ο Brad Binder, οι Ducati εκτός δεκάδας!
Νέα 04/03/2022 - 14:23

Ο αστέρας της Red Bull KTM Factory Racing, Brad Binder, ξεπέρασε τον Takaaki Nakagami στις πρώτες ΕΔ του 2022 στο Grand Prix του Κατάρ. Το 1:54.851 του Νοτιοαφρικανού ήταν 0,056 δευτερόλεπτα καλύτερο από την προσπάθεια του Ιάπωνα αναβάτη, καθώς ο Alex Rins ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα, βάζοντας ένα ζευγάρι μαλακών ελαστικών στο τέλος των ΕΔ1.


Ο Pol Espargaro και ο ομόσταυλός του, Marc Marquez, πήραν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, με μόλις δύο δέκατα να χωρίζουν τους πέντε πρώτους, σε ένα πολύ καλό πρώτο session για την Honda, καθώς και οι τέσσερις μοτοσυκλέτες της βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα.


O Franco Morbidelli επιτέθηκε στο τέλος του session για να κατακτήσει τελικά την έκτη θέση, μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2020, Joan Mir. O Aleix Espargaro έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, με τον Alex Marquez στην ένατη θέση να βάζει και τις τέσσερις Honda στην πρώτη δεκάδα, την οποία έκλεισε ο Miguel Oliveira.

Ο Darryn Binder αντιμετώπισε ένα πρώιμο πρόβλημα όταν το κάτω μέρος του πλαισίου της YZR-M1 του χαλάρωσε και σχεδόν έφυγε από την θέση του, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει μεγαλύτερο θέμα για τον Νοτιοαφρικανό rookie. Ο Fabio Di Giannantonio είχε πτώση (η πρώτη πτώση του 2022) , με λίγο περισσότερο από 15 λεπτά να απομένουν στη τρίτη στροφή.

Ο Francesco Bagnaia είχε επίσης πτώση στην έκτη στροφή, πέντε λεπτά πριν το τέλος. Ο Ιταλός αναβάτης έχασε το μπροστινό μέρος της GP22 του, ένα πρώιμο λάθος για τον Pecco το 2022, ο οποίος τελείωσε τις ΕΔ1 στην 18η θέση.


Ήταν ένα περίεργο session για την Ducati γενικά, με τον κορυφαίο της αναβάτη να είναι ο Jorge Martin, στην 12η θέση, μπροστά από τους Jack Miller και Enea Bastianini.


Την μάχη των rookies κέρδισε ο Remy Gardner στην 19η θέση, ενώ ο Raul Fernandez ήταν 21ος. Fabio Di Giannantonio, Darryn Binder και Marco Bezzecchi συμπλήρωσαν τις θέσεις 22-24 αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Tardozzi αρνείται τις φήμες

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα