• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Νιώθω τη μοτοσυκλέτα δική μου
Και η σχέση μου με την ομάδα είναι απίστευτη
Νέα 02/03/2022 - 11:40

Ο αγώνας του Qatar θα είναι ιδιαίτερος για την ομάδα της Gresini. Αφού αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια μαζί με την Aprilia, η ομάδα που ίδρυσε ο Fausto επιστρέφει ως ανεξάρτητη, σε όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς. Ο Enea Bastianini και ο Fabio Di Giannantonio θα εγκαινιάσουν αυτή τη νέα περιπέτεια. Δύο αναβάτες που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα της Faenza.

Έχουν πολλές ελπίδες και δύο Ducati. Οι προετοιμασίες για το Losail ξεκίνησαν τον Νοέμβριο με δοκιμές στη Jerez που συνεχίστηκαν τον Φεβρουάριο στη Μαλαισία και την Ινδονησία. Αλλά τώρα είναι η ώρα τους να σοβαρευτούν και, φυσικά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Bastianini, ο οποίος φαινόταν πολλά υποσχόμενος το 2021, τη χρονιά που έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP.

Ο "Beast" από το Ρίμινι είναι αισιόδοξος:

 "Πρέπει να πω ότι είμαστε πολύ έτοιμοι για αυτό το ραντεβού. Οι δοκιμές πήγαν πολύ καλά και η σχέση μου με την ομάδα είναι πραγματικά απίστευτη", είπε. "Το Qatar είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Δηλαδή, τα πήγα πολύ καλά πέρυσι στο ντεμπούτο μου στα MotoGP", είπε χαριτολογώντας. "Τώρα έχουμε περισσότερη εμπειρία, οπότε λιγότερα λόγια και περισσότερη πίστα! Σωματικά, προετοιμαστηκα πολύ καλά και ένιωθα ήδη ότι η μοτοσυκλέτα ήταν δική μου από την πρώτη μέρα στη Μαλαισία".

Θα είναι το βάπτισμα του πυρός για τον Di Giannantonio και υπάρχει πάντα πολύ συναισθηματική φόρτιση σε αυτές τις περιπτώσεις.

"Πρώτος αγώνας της χρονιάς και πρώτος αγώνας στα MotoGP... πάμε εκεί με απίστευτη φόρτιση", είπε. "Θέλουμε πολύ να μπούμε στην πίστα, λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις δοκιμές όπου, σε κάθε έξοδο, προχωρούσαμε πραγματικά, τόσο με τη μοτοσυκλέτα όσο και με την ομάδα. Πρέπει να ομολογήσω ότι προέρχομαι από έναν περίπλοκο μήνα σε φυσικό επίπεδο, με κάποια προβλήματα που έσυρα από τη Μαλαισία και μετά. Όμως, τις τελευταίες μέρες, είχα την ευκαιρία να δουλέψω καλά και θα φτάσουμε προετοιμασμένοι. Ο πραγματικός στόχος είναι να συνεχίσω να προσαρμόζομαι και να εξελίσσομαι, ένας αισιόδοξος στόχος να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς αμέσως!".

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που βρισκόμαστε

« Προηγούμενο άρθρο

10 χρόνια Repsol Honda και Marc Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα