• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Το να αγωνίζεσαι απέναντι στον Marquez είναι διαφορετικό
Από ότι με τους άλλους αναβάτες
Νέα 25/02/2022 - 20:17

Ο πρώτος αγώνας στο Qatar απέχει μόλις μια εβδομάδα και ο Fabio Quartararo θα είναι ο άνθρωπος που έχουν οι υπόλοιποι αναβάτες να κερδίσουν. Ένας ρόλος που δικαιωματικά είναι δικός του μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου την περασμένη σεζόν. Για τον Γάλλο αναβάτη, η υπεράσπιση του τίτλου δεν θα είναι πρόβλημα, κάτι που επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο DAZN της Ισπανίας. 

"Έχω εκπληρώσει το όνειρό μου να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τώρα θέλω περισσότερα", είπε. "Αλλά δεν αισθάνομαι καμία επιπλέον πίεση. Αν μη τι άλλο, τώρα έχω περισσότερο κίνητρο να επιβεβαιώσω τον εαυτό μου. Δεν έχω να αποδείξει οτιδήποτε σε κανέναν".

Σύντομα θα αντιμετωπίσει τον Marquez, ο οποίος θα μπορέσει επιτέλους να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς εμπόδια, σε αντίθεση με αυτό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτά είναι επίσης καλά νέα για τον Fabio.

"Η ευχαρίστηση του να αγωνίζεσαι πέναντι στον Marc είναι διαφορετική από αυτή που νιώθεις όταν αντιμετωπίζεις άλλους αναβάτες και το να κερδίζεις εναντίον του είναι άλλο πράγμα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής", δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο Quartararo αποκάλυψε το μέλλον του.

"Θα έλεγα ότι η Yamaha είναι η εταιρεία μου, αλλά θέλω να έχω την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο πακέτο και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα".

Το τελευταίο σχόλιο αφορούσε τον Pedro Acosta, το νέο παιδί - θαύμα που κέρδισε τον Τίτλο της Moto3 στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι.

"Με εξέπληξε πολύ. Τον περιμένω την επόμενη χρονιά στα MotoGP", κατέληξε ο Γάλλος αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: Πάμε στο Qatar με μεγάλες φιλοδοξίες

« Προηγούμενο άρθρο

Zeelenberg: O Dixon έκανε καλή δουλειά στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα