• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Raul Fernandez με διαφορά 0,002 από τον Sam Lowes
Νέα 05/11/2021 - 18:42

O Raul Fernandez τερμάτισε την πρώτη μέρα του Grand Prix του Portimao στην κορυφή με μόλις 0,002 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο Sam Lowes! O πρώτος στο πρωτάθλημα, Remy Gardner έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αλλά συγκρούστηκε στο τέλος με τον Marcos Ramirez προκαλώντας την πτώση και των δύο αναβατών, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. 

Από την αρχή, η μάχη αφορούσε τους Remy Gardner και Raul Fernandez, με τον Αυστραλό αναβάτη να βρίσκεται στην κορυφή των χρόνων για στα αρχικά των ΕΔ2, ενώ ήταν και ταχύτερος στις ΕΔ1 το πρωί. Ο Raul Fernandez όμως βρέθηκε στην κορυφή κατά το 14ο λεπτό των ΕΔ2 με χρόνο 1:43.246 και κανένας δεν μπόρεσε να τον προσπεράσει μέχρι το τέλος. Ο Sam Lowes έφτασε πολύ κοντά, καθώς στον 8ο γύρο του έκανε χρόνο 1:43.248 φτάνοντας μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Ισπανό rookie!

O Remt Gardner έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ενώ στο τέλος του session συγκρούστηκε στην 15η στροφή με τον Marcos Ramirez με τους δύο αναβάτες να πέφτουν στις αμμοπαγίδες του Portimao.

O Jorge Navarro έκανε τρομερή πρόοδο από τις ΕΔ1 στις οποίες ήταν 13ος και κατέκτησε την 4η θέση στις ΕΔ2, μόλις 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Gardner. O Ai Ogura έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο μετά την πτώση του στις ΕΔ1, 1 χιλιοστό μπροστά από τον Aron Canet στην 6η θέση.

Ο Marco Bezzechi ήταν έβδομος με τον Celestino Vietti να κάνει τον όγδοο καλύτερο χρόνο. Την δεκάδα έκλεισαν οι Augusto Fernandez και Xavi Vierge. Οι παραπάνω διαφορές που αναφέρθηκαν δείχνουν ότι όλοι οι αναβάτες κινούνταν σε πολύ κοντινούς χρόνους, με τους 20 ταχύτερους αναβάτες των ΕΔ2 να βρίσκονται μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

O Patrick Primmer αρχιμηχανικός του Morbidelli

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα