• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP ΕΔ2
Ο συνήθης ύποπτος στην κορυφή!
Νέα 05/11/2021 - 17:42

Με όλους τους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με τις ΕΔ1 το πρωί, προχώρησαν οι ΕΔ2 των MotoGP.

Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή εναρκτήρια ημέρα δράσης στο Portimao για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 Fabio Quartararo . Μετά την επικράτησή του στις ΕΔ1, ο ιπτάμενος Γάλλος έφτασε στην κορυφή του ΕΔ2 με 1:39.390 αφήνοντας τον Francesco Bagnaia δεύτερο (1:39.522) και τον ομόσταυλό του, Jack Miller τρίτο (1:39.611).
Οι συνθήκες της πίστας ήταν τέλειες τόσο στις ΕΔ1 όσο και στις ΕΔ2 και τρεις αναβάτες της Honda κατάφεραν να βρεθούν στην  πρώτη εξάδα των συνδυασμένων χρόνων μέχρι την μέση των ΕΔ2 (Alex Marquez στην τέταρτη θέση, μπροστά από τους Pol Espargaro και Takaaki Nakagami). Οι τρεις πρώτοι όμως έμεναν ίδιοι. 

Με 16 λεπτά να απομένουν , σημειώθηκε αλλαγή στην κορυφή. Ο Bagnaia χτύπησε με 1:40.007 για να περάσει τον Quartararo. Το τελευταίο δεκάλεπτο, οι αναβάτες έβαλαν μαλακά ελαστικά και όρμησαν για να κρδίσουν μια θέση στην δεκάδα. Ο Joan Mir κατάφερε να είναι ο πρώτος αναβάτης που κατέβηκε κάτω από το 1:40 και στον αμέσως επόμενο γύρο βελτίωσε και άλλο τον χρόνο του. 


Στην συνέχεια, ο Miller πέρασε μπροστά, με τον Quartararo όμως να τον κατεβάζει αμέσως από την πρώτη θέση και τον Bagnaia να τον περνάει στον τελευταίο του γύρο. Ο Joan Mir τελικά πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro. O Johann Zarco κατάφερε στο τέλος να ανέβει στην έκτη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Alex Marquez.


O Aleix Espargaro βρέθηκε με τον τελευταίο γύρο στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Takaaki Nakagami και Alex Rins. O Andrea Dovizioso ήταν ο μόνος αναβάτης που δεν έκανε επίθεση και έμεινε με σκληρό ελαστικό, για να τελειώσει τελικά το session στην 22η θέση, πίσω από τον Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα