• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ4
Μπαράζ πτώσεων με τον Iker Lecuona να αναδεικνύεται ταχύτερος
Νέα 23/10/2021 - 15:18

Με την πίστα να στεγνώνει σχετικά και τους αναβάτες να αλλάζουν στην μέση του session από βρόχινα λάστιχα σε σλικ, προχώρησαν οι ΕΔ4 των MotoGP. Η ανάγκη των αναβατών να βρουν τις σωστές ρυθμίσεις καθώς και να προετοιμαστούν για τις πολύ σημαντικές κατατακτήριες τους οδήγησε να πιέσουν στα άκρα και με την πίστα να μην είναι πλήρως στεγνή σε όλα τα σημεία, πολλοί αναβάτες βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες του Misano. Συγκεκριμένα, πτώση είχαν οι Iker Lecuona, Joan Mir, Michele Pirro, Marc Marquez, Alex Marquez, Jorge Martin και Enea Bastianini, ο οποίος είχε μάλιστα δύο πτώσεις, στην 2η και στην 15η στροφή. Γενικά οι πτώσεις σημειώθηκαν στον πρώτο και στον τέταρτο τομέα της πίστας και κυρίως στις στροφές 2 και 15.

Ταχύτερος αναδείχθηκε ο Iker Lecuona, με τον νεαρό Ισπανό να ολοκληρώνει τον ταχύτερος γύρο του σε 1:37.441 με σλικ ελαστικά. O Francesco Bagnaia, ο οποίος σταμάτησε νωρίτερα το session έχοντας κάνει αρκετούς γύρους με σλικ και ξέροντας ότι είχε ολοκληρώσει την δουλειά του, πήρε την δεύτερη θέση με χρόνο 1:37.535, ενώ τρίτος ήταν ο Jack Miller, που βγήκε μόνο στην αρχή του session με ελαστικά βροχής, κάνοντας χρόνο 1:38.848.

O Fabio Quartararo κατάφερε σταδιακά να βελτιώσει τον χρόνο του και να πάρει την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira. Πολύ καλή απόδοση από τον Maverick Viñales στην 6η θέση, με τον Luca Marini να εντυπωσιάζει κάνοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο. Ο Danilo Petrucci έβαλε και τις δύο ΚΤΜ της Tech3 στην δεκάδα όντας όγδοος ενώ οι Johann Zarco και Alex Rins ήταν 9ος και 10ος.

Ο Francesco Bagnaia ήταν 11ος και ο Valentino Rossi 13ος. Ο Marc Marquez μετά την πτώση του πήρε τελικά την 19η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα