• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 KAT
Από τις ΚΑΤ1 στην pole position ο Niccolo Antonelli
Νέα 23/10/2021 - 14:41

O Niccolo Antonelli ξεκίνησε δυναμικά από τις ΚΑΤ1, στις οποίες βρέθηκε από την μέση στις πρώτες θέσεις και από το 11ο λεπτό και μετά ουσιαστικά κλείδωσε την είσοδό του στις ΚΑΤ2 παίρνοντας την πρώτη θέση με 1,2 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Ricardo Rossi που κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να πάρει την πρόκριση. Μαζί τους πέρασαν οι John McPhee και Jaume Masia με τον τελευταίο να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος του session. O Romano Fenati συνέχισε ένα προβληματικό Σαββατοκύριακο και, ενώ βρέθηκε στις 4 πρώτες θέσεις προς το τέλος, δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2, καθώς ο McPhee στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να τον περάξει εκτός τετράδας. Εκτός έμειναν επίσης οι Andrea Migno και Tatsuki Suzuki, με τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει και πτώση. 

Στις ΚΑΤ2 το σκηνικό επαναλήφθηκε, με τον Antonelli να ανεβαίνει στην πρώτη θέση από το 6ο λεπτό και σταδιακά να βελτιώνει τον χρόνο του σε 1:48.563, χωρίς κανείς να μπορεί να τον απειλήσει και κατέκτησε την 9η pole position της καριέρας του. Ο Filip Salac κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να πάρει την δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσε ο Ricardo Rossi, προερχόμενος και αυτός από τις ΚΑΤ1.

Ήταν γενικά ένα πολύ καλό session για τους αναβάτς που ήρθαν από τις ΚΑΤ1, με τον Jaume Masia να παίρνει την έκτη θέση, πίσω από τους Izan Guevara και Pedro Acosta, που έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτή την θέση, ειδικά σε σχέση με τον βασικό του αντίπαλο στο πρωτάθλημα, Dennis Foggia.

O Alberto Surra είχε ένα καλό session, βρέθηκε για λίγο πρώτος και τελικά θα ξεκινήσει τον αγώνα αύριο ως η κεφαλή της τρίτης σειράς της εκκίνησης, στην έβδομη θέση. Δίπλα του θα βρίσκονται ο Stefano Nepa και ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ3, Xavier Artigas.

O Ayumu Sasaki θα ξεκινήσει από την δέκατη θέση, ενώ ο Adrian Fernandez (που είχε φτάσει μέχρι και την έκτη θέση) έκανε τελικά τον 11ο καλύτερο χρόνο. Δίπλα τους θα βρίσκεται αύριο ο John McPhee, που του χρόνου θα αγωνίζεται στην ομάδα του Adrian Fernandez. 

Ο Yuki Kunii, που ήταν δεύτερος ταχύτερος στις ΕΔ3 θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 13η θέση, ενώ απογοητευτικές ήταν οι ΚΑΤ2 για τον Dennis Foggia, o οποίος παρά την προσπάθειά του και τις προσπάθειες εμψύχωσης από την ομάδα του στον τοίχο των pits, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 14η θέση, 2,4 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Antonelli. O Ιταλός αναβάτης θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει αύριο για να φτάσει τον Acosta αν θέλει να κρατήσει τις ελπίδες του για πρωτάθλημα ζωντανές.

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα