• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: MotoGP KAT
Τρίτη σερί pole position για τον Francesco Bagnaia!
Νέα 02/10/2021 - 23:30

Κατά τις ΚΑΤ1, ο Aleix Espargaro είχε άλλημια πτώση στην αρχή του session, με τον Miguel Oliveira να ακολουθεί δύο λεπτά αργότερα. Στο τέλος του session, η έκπληξη ήρθε από τον Luca Marini. O rookie Ιταλός αναβάτης έκανε χρόνο 2¨03.410 και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, ενώ πίσω του ο περσινός πρωταθλητής, Joan Mir με χρόνο 2¨03.504 κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2. Απογοητευτικές ήταν οι ΚΑΤ1 για την Yamaha καθώς τόσο ο Franco Morbidelli όσο και ο Andrea Dovizioso έχασαν την πρόκριση για πολύ λίγο, ενώ ο Valentino Rossi έπεσε στην έκτη στροφή στο τέλος και θα ξεκινήσει αύριο από την 20η θέση.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με τους Marc Marquez και Jorge Martin να ανταλλάζουν θέσεις στην κορυφή. Στο 7ο λεπτό ο Marc Marquez έκανε χρόνο 2¨03.209 και βρέθηκε εκεί που έχουμε συνηθίσει να βρίσκεται κατά τις ΚΑΤ του Austin. Στην πρώτη θέση. 

Οι αναβάτες βγήκαν το τελευταίο πεντάλεπτο για τις τελικές τους επιθέσεις και ο Marc Marquez ακολούθησε τον Jack Miller που είναι γρήγορος όλο το τριήμερο και χρειαζόταν να κάνει καλό χρόνο. Όμως ο Miller δεν κατάφερε να είναι γρήγορος στο τελευταίο πεντάλεπτο συμπαρασύροντας μαζί του και τον Marquez. Σε πλήρη αντίθεση, ο ομόσταυλός του, Francesco Bagnaia ήταν ταχύτατος και κατάφερε στον προτελευταίο του γύρο να κάνει χρόνο 2¨02.781 και να πάρει την τρίτη του σερί pole position. O Fabio Quartararo έκανε και αυτός την επίθεσή του στο τέλος και κατάφερε να αρπάξει την δεύτερη θέση με χρόνο 2"03.129, αφήνοντας τον Marc Marquez τρίτο.

O Jorge Martin ήταν πολύ γρήγορος και θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη θέση της δεύτερης σειράς της εκκίνησης, ενώ δίπλα του θα βρίσκονται οι Takaaki Nakagami και Johann Zarco. O Αlex Rins, παρά την προσπαθειά του στα τελευταία στάδια, θα ξεκινήσει έβδομος, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Joan Mir και τον Luca Marini.

O Jack Miller, παρά τον εκπληκτικό του ρυθμό στις ΕΔ3 και ΕΔ4, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την δέκατη θέση και έτσι θα ξεκινήσει τον αγώνα αύριο από την δέκατη θέση της εκκίνησης, μπροστά από τους Brad Binder και Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Επικίνδυνες είναι οι πίστες με μικρούς χώρους διαφυγής

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα