• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 ΕΔ2
Πρώτος και με νέο ρεκόρ ο Romano Fenati
Νέα 27/08/2021 - 16:26

Με όλους τους αναβάτες (εκτός του Jeremy Alcoba και του Yuki Kunii) να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί, προχώρησαν οι ΕΔ2 της Moto3. 

Ο Romano Fenati, που ήδη ήταν πολύ γρήγορος το πρωί, βρέθηκε σε άλλο επίπεδο κατά τις ΕΔ2 και από νωρίς άρχισε να γράφει πολύ καλούς γύρους. Ο μόνος που τον απείλησε ήταν ο rookie Izan Guevara, ο οποίος κατείχε την πρώτη θέση περίπου στην μέση του session. Όμως στο 28ο λεπτό, ο Romano Fenati έκανε έναν εκπληκτικό γύρο και σημείωσε νέο ρεκόρ, με χρόνο 2:11,487, το οποίο αμέσως βελτίωσε σε 2:11.334! O Ιταλός αναβάτης δείχνει να πετάει σήμερα και να βρίσκεται μακριά από τους υπόλοιπους αναβάτες.

Δεύτερος ήταν ο Ayumu Sasaki, ο οποίος και το πρωί είχε κάνει καλό χρόνο, με 2:11.473, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Niccolo Antonelli με 2:11.533. Την πολύ καλή του εμφάνιση αυτή την εβδομάδα συνέχισε ο Ricardo Rossi που ήταν τέταρτος, μπροστά από τον Dennis Foggia. O Darryn Βinder έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Deniz Öncu. O Lorenzo Fellon πήρε την όγδοη θέση, με τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta να είναι ένατος, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Gabriel Rodrigo.  

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στο απευθείας πέρασμα στις ΚΑΤ2, καλύφθηκαν προς το παρόν από τους Jaume Masia, Izan Guevara, Stefano Nepa και Carlos Tatay.

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα