• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΕΔ1
Άνετη επικράτηση για τον Jorge Navarro
Νέα 27/08/2021 - 15:20

Εύκολη ήταν η επικράτηση στις ΕΔ1 της Moto2 για τον Jorge Navarro, ο οποίος από νωρίς ήταν δυνατός, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην κορυφή μόλις στο 8ο λεπτό των ΕΔ και, με μικρές διακοπές από τον Sam Lowes και τον Raul Fernandez κράτησε αυτή την θέση μέχρι το τέλος, βελτιώνοντας σταδιακά τον χρόνο του μέχρι το 2:04.896. Ο Ισπανός αναβάτης απειλήθηκε μόνο από τον ομοεθνή του, Augusto Fernandez, που κατάφερε στο τέλος να φτάσει κοντά του, με ένα δέκατο διαφορά και χρόνο 2:05.027. O Augusto Fernandez εμφανίζεται πολύ δυνατός μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, καθώως βρέθηκε στο βάθρο και στους δύο αγώνες της Αυστρίας. Την τριάδα έκλεισε ο Remy Gardner με χρόνο 2:05.478, αφήνοντας τους δύο πρώτους να κινούνται τρία δέκατα μακριά.

Ο ομόσταυλός του και δεύτερος στο πρωτάθλημα, Raul Fernandez ήταν τέταρτος, μπροστά από τον Joe Roberts, που, μετά τα καταστροφικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ο Sam Lowes, ενώ κινούταν σε καλά επίπεδα είχε πτώση στην 18η στροφή 8 λεπτά πριν το τέλος και αρκέστηκε στην 6η θέση. Ο Bo Bendsneyder είχε επίσης ένα καλό session στην 7η θέση, με τον συμπαθή Ελβετό, Thomas Luthi να ακολουθεί.

Ο Nicolo Bulega έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισε, για την Petronas, o Xavi Vierge. O "κυνηγός" των ΚΤΜ στο πρωτάθλημα, Marco Bezzechi δεν κατάφερε να ανέβει πάνω από την 15η θέση, ενώ ο αντικαταστάτης του Jake Dixon στην Petronas, Adam Norrodin τερμάτισε 28ος.

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα