• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: MotoGP ΕΔ3
Ταχύτερος ο Francesco Bagnaia
Νέα 14/08/2021 - 12:22

Με τον χρόνο του Johann Zarco από τις ΕΔ1 χθες να τον κρατάει στην κορυφή των συνδυασμένων χρόνων, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα για τις τελευταίες ΕΔ που παίζουν ρόλο για τις ΚΑΤ. 

Πολύ δυνατοί εμφανίστηκαν σε αυτές οι αναβάτες της Ducati, όπως αναμενότα, καθώς και της Repsol Honda. 

Στα αρχικά στάδια, οι Joan Mir, Pol Epsargaro και Francesco Bagnaia αντάλλαξαν θέσεις στην κορυφή, πριν ο Johann Zarco περάσει πρώτος στον τρίτο του γύρο. Δύο λεπτά μετά (στο έκτο λεπτό των ΕΔ), επιθέσεις ήρθαν από τους Bagnaia, Jorge Martin και Fabio Quartararo, που βρέθηκαν στην πρώτη θέση, πριν ο Zarco κάνει για άλλη μια φορά τον καλύτερο χρόνο και μείνει στην κορυφή από το 10ο μέχρι το 27ο λεπτό των ΕΔ3. Στα αρχικά στάδια, πτώση είχε ο Enea Bastianini στην πρώτηστροφή.

Έπειτα, ο Fabio Quartararo έκανε χρόνο 1:23:203, τον οποίο βελτίωσε σταδιακά σε 1:22.928, ευρισκόμενος εκεί που μας έχει συνηθίσει αρκετά φέτος. Στην πρώτη θέση. Εκεί έμεινε μέχρι τρία λεπτά πριν το τέλος, όπου ο Francesco  Bagnaia, με χρόνο 1:22.874 ανέβηκε στην πρώτη θέση των ΕΔ3 και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος.

Στους συνδυασμένους χρόνους, με την πρώτη θέση να ανήκει στον Zarco με το χθεσινό του ρεκόρ γύρου, η μάχη έγινε για τις υπόλοιπες εννέα θέσεις που δίνουν το εισητήριο για την απευθείας πρόσβαση στις ΚΑΤ2. Ο Bagnaia εξασφάλισε την δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Quartararo.

Ο Marc Marquez, είχε ένα πολύ καλό session, ευρισκόμενος σχεδόν μόνιμα μέσα στην δεκάδα και τελικά σε έναν γύρο όπου ακολούθησε τον ομόσταυλό του Pol Espargaro, εξασφάλισε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Aleix Espargaro που συνεχίζει αγώνα τον αγώνα την καλή δουλειά πάνω στην Aprilia. Έκτος ήταν ο Jack Miller που, όπως κάνει συχνά, βρισκόταν εκτός δεκάδας σχεδόν σε ολόκληρο το session για να πετύχει τελικά την εισοδό τους στις ΚΑΤ2 στα τελευταία στάδια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Joan Mir, πέτυχε άλλη μια είσοδο στις ΚΑΤ2, με την έβδομη θέση, μπροστά από τον Takaaki Nakagami.

O Brad Binder κατάφερε στο τέλος να κατακτήσει την ένατη θέση (κάνοντας τον εαυτό του την κορυφαία ΚΤΜ), ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Pol Espargaro, βάζοντας και τις δύο Repsol Honda στις ΚΑΤ2.

Εκτός ΚΑΤ2, για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, έμεινε ο Alex Rins, ενώ ο Valentino Rossi ήταν 15ος. Πέραν του Zarco (στους συνδυασμένους), οι επόμενοι 16 αναβάτες είχαν διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου.

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα