• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto2 ΕΔ3
1-2 και νέα ρεκόρ για την ομάδα του Aki Ajo
Νέα 14/08/2021 - 13:16

Με νέα ρεκόρ και την επιστροφή των αναβατών του Aki Ajo στην κορυφή τελείωσαν οι ΕΔ της Moto2. Για άλλη μια φορά στην μεσαία κατηγορία, οι αναβάτες βρέθηκαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, με τους 21 πρώτους να σημειώνουν χρόνους με διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου!

Εξαρχής ο Remy Gardner έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς στο έκτο λεπτό των ΕΔ, βρέθηκε στην κορυφή με χρόνο 1:28.694. O Marco Bezzechi, νικητής του προηγούμενου αγώνα, κατάφερε να τον εκτοπίσει στο 11ο λεπτό με χρόνο 1:28.611. Στα αρχικά στάδια είχαμε επίσης την πτώση του Cameron Beaubier στην τρίτη στροφή, καθώς και την επαφή του Augusto Fernandez με τον Aron Canet, όταν ο Fernandez δεν κατάφερε να φρενάρει και χτύπησε τον Canet από πίσω, χωρίς κανείς από τους δύο αναβάτες να πέσει ευτυχώς.

Ο Bezzechi κράτησε την πρώτη θέση μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου οι αναβάτες ξεκίνησαν τις τελευταίες τους επιθέσεις και κάθε γύρος έφερνε νέες ανακατατάξεις στις 14 πρώτες θέσεις, που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2.

Στην κορυφή, ο Raul Fernandez πέρασε μπροστά, με χρόνο 1:28.545, τον οποίο βελτίωσε σε 1:28.466, χρόνο που αποτελεί νέο ρεκόρ γύρου για την Moto2 στην πίστα της Αυστρίας. Μόλις ένα λεπτό μετά, ο ομόσταυλός του, Remy Gardner,σημειώνοντας έναν εκπληκτινό γύρο, κατέβασε το ρεκόρ γύρου στο 1:28.153 και κλείδωσε την πρώτη θέση των ΕΔ, αφήνοντας τον Raul Fernandez δεύτερο. Την τριάδα έκλεισε ο συνονόματός του, Augusto Fernandez (1:28.515).

O Ai Ogura, που παραλίγο να βρεθεί στο βάθρο στον προηγούμενο αγώνα, ήταν τέταρτος, μπροστά από τον Marco Bezzechi. Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Sam Lowes, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Aron Canet. Ο Marcel Schrotter συνεχίζει την καλή του πορεία στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Jorge Navarro και Lorenzo Dalla Porta.

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2 καλύφθηκαν από τους Celestino Vietti, Thomas Luthi, Somkiat Chantra και Marcos Ramirez.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα