• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Mir "πίεζε σαν θηρίο"
"Η Suzuki πρέπει να βελτιωθεί το καλοκαίρι"
Νέα 29/06/2021 - 19:36

Ο Joan Mir πήρε στον αγώνα της Κυριακής το τρίτο του βάθρο μέσα στο 2021, αλλά πιστεύει ότι η Suzuki πρέπει να βελτιωθεί.κατά το καλοκαίρι, αν θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής του 2020 ξεκίνησε από την τέταρτη σειρά της εκκίνησης και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Το ανησυχητικό για την ομάδα είναι ότι ο Mir είναι μόλις 1-2 δέκατα πιο γρήγορος με καινούριο μαλακό πίσω ελαστικό και λίγα καύσιμα, από ότι με γεμάτο ντεπόζιτο σε συνθήκες αγώνα. Είναι ένας συνδυασμός που θα έπρεπε να του δίνει τουλάχιστον 4-5 δέκατα παραπάνω, κάτι που θα έλυνε το θέμα των δοκιμαστικών.

Αν ο Mir πρόκειται να κάνει μια καθυστερημένη έφοδο για τον τίτλο, αυτό είναι ένα βασικό σημείο που πιστεύει ότι πρέπει να λυθεί, μαζί με το θέμα της πίσω holeshot συσκευής - η Suzuki είναι αυτή την στιγμή η μόνη ομάδα που δεν διαθέτει.

"Πρώτα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην συσκευή, γιατί είναι πολλές οι πίστες όπου η συσκευή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά", είπε ο Mir. "Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Μετά πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις λεπτομέρειες της μοτοσυκλέτας που πάντα κάνουν την διαφορά. Από πλευράς μου πρέπει να συνεχίσω να καταλαβαίνω, πρέπει να καταλάβουμε με την ομάδα τι πρέπει να βελτιώσουμε στα δοκιμαστικά ώστε να κάνουμε έναν πιο γρήγορο γύρο".

"Πάντα ο ρυθμός αγώνα μου δεν είναι πολύ μακρυά από αυτόν που κάνω στα δοκιμαστικά, πιέζοντας σαν θηρίο".

Το τελευταίο βάθρο του Mir πριν το Assen, ήταν στο Mugello, τρεις αγώνες πριν και το προχθεσινό του είναι μια κατάλληλη "ένεση ενέργειας" με τους αναβάτες και τις ομάδες να κατευθύνονται προς το καλοκαιρινό τους διάλειμμα.

"Είναι ένα καλό βάθρο για εμένα, για την Suzuki. Νομίζω ότι είναι μια ένεση ενέργειας για να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως είμαστε τώρα, με αυτό το πακέτο, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να δουλέψουμε, να δουλέψουμε πάνω στην μοτοσυκλέτα, να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου και πάντα να βελτιωνόμαστε".

"Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τον αγώνα, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά παραπάνω. Αυτοί οι δύο τύποι (O Viñales και ο Quartararo) ήταν απίστευτα γρήγοροι όλο το Σαββατοκύριακο, οδηγούσαν τις μοτοσυκλέτες τους σε ένα πολύ καλό επίπεδο και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να τους πλησιάσω".

" Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω στους πρώτους γύρους. Είναι πάντα δύσκολο να προσπεράσεις. Είναι δύσκολο να προσπεράσεις τις Honda και τις Ducati, είναι ένας εφιάλτης. Αλλά προσπαθώ να κάνω τα μέγιστα και να κάνω έξυπνες προσπεράσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

O Miller ήταν νευριασμένος με τον εαυτό του

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Χωρίς την πτώση στις ΕΔ ο Marquez θα ήταν στο βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα