• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Miller ήταν νευριασμένος με τον εαυτό του
Και αμφισβητεί την μαύρη σημαία
Νέα 30/06/2021 - 13:59

O Jack Mille βρέθηκε αντιμέτωπος στον αγώνα της Κυριακής με μια μαύρη/πορτοκαλί σημαία, που σημαίνει ότι ο αναβάτης στον οποίο επιδεικνύεται πρέπει να αποσυρθεί από τον αγώνα γιατί η μοτοσυκλέτα του έχει κάποια ζημιά που δεν την καθιστά ασφαλή. Με αυτό τον τρόπο, ο Miller έχασε την ευκαιρία του να κερδίσει κάποιους βαθμούς μετά από μια αβλαβή πτώση στα μέσα του αγώνα.

Η πτώση, όπως γρήγορα παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Miller, ήταν δικό του σφάλμα καθώς έκανε ένα βασικό λάθος πέφτοντας στον 14ο γύρο.

"Ένιωθα καλά, βρισκόμουν στον ρυθμό μου και ήμουν κατά κάποιο τρόπο κεντρικός σε αυτόν τον αγώνα, μαζί με τον Miguel (Oliveira) καθώς το γκρουπ των πρωτοπόρων άρχισε να έρχεται πίσω σε εμάς", εξήγησε ο Jack. "O Mir έκανε μια προσπέραση στην πέμπτη στροφή, ακουμπώντας τον Nakagami και φρέναρα λίγο νωρίτερα ώστε, αν υπάρξει επαφή και πτώση, να μπορέσω να περάσω. Άφησα τα φρένα λίγο νωρίτερα χωρίς να τα πατάω στην είσοδο της στροφής και δεν είχα αρκετό φορτίο στο μπροστινό οποότε έπεσα".

"Ήταν μια πραγματικά μαλ***σμένη πτώση, αλλά μας κόστισε πολύ και είμαι νευριασμένος με τον εαυτό μου για αυτού του είδους το λάθος".

Μετά τπό αυτό, ο Jack Miller συνέχισε τον αγώνα του, μέχρι που οι αγωνοδίκες τον απέκλεισαν με την χρήση της μαύρης/πορτοκαλί σημαίας.

" Ήταν μια βασική πτώση και το τιμόνι μου δεν είχε καν στραβώσει", είπε ο Miller. " Σήκωσα την μοτοσυκλέτα και συνέχισα, αλλά έχουμε ένα σύστημα στην μοτοσυκλέτα για τις περιπτώσεις που αυτή είναι στο πλάι. Έχεις ένα ξεχείλισμα επειδή η μοτοσυκλέτα είναι στο πλάι, υπάρχει περισσότερο λάδι σε ένα συγκεκριμένο μέρος του κινητήρα. Όταν αυτό γεμίζει, πετάει λίγο λάδι στην εξάτμιση για να το κάψει".

"Είπαν ότι είδαν καπνό να βγαίνει από την εξάτμιση και με απέκλεισαν. Ας πούμε απλά ότι δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουν αυτό, οπότε μας κάλεσαν μετά ώστε να το καλύψουν λίγο. Δεν ήταν τίποτα, έκανα ό,τι μπορούσα, κοίταξα την μοτοσυκλέτα και είδα ότι ήταν μια χαρά. Τσέκαρα αν έτρεχε από κάπου λάδι αλλά δεν υπήρχε τίποτα".

Σε κάθε περίπτωση θα ήταν δύσκολο για τον Jack Miller να καταφέρει να πάρει βαθμούς, καθώς βρισκόταν 8 δευτερόλεπτα πίσω από τον Lorenzo Savadori, που τερμάτισε τελικά 16ος.

 

Επόμενο άρθρο »

O Oliveira εξυμνεί τον Dani Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

O Mir "πίεζε σαν θηρίο"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA