• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Χωρίς την πτώση στις ΕΔ ο Marquez θα ήταν στο βάθρο
Νέα 29/06/2021 - 17:53

Μετά την νίκη στο Sachsenring, η Honda γνώριζε ότι δεν θα είναι η ίδια ιστορία στο Assen. Παρόλα αυτά, στον αγώνα, ο Marquez έδειξε ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο και κατάφερε να ανακάμψει από την 20η θέση. 

"Το Sachsenring είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Honda και στον Marc Marquez", δήλωσε ο Alberto Puig. "O Marc είχε την ευκαιρία εκεί και την άρπαξε. Το Assen στο παρελθόν δεν ήταν ποτέ εύκολο και ήταν δύσκολο για όλους τους αναβάτες του  ΗRC. Είχαμε καταλάβει ότι δεν θα είναι εύκολα πριν φτάσουμε. Η πτώση του Marc την Παρασκευή έκανε τα πράγματα πιο περίπλοκα. Χωρίς αυτή την πτώση, πιστεύω ότι ο Marc θα πάλευε για το βάθρο, καθώς δεν θα είχε χάσει την αυτοπεποίθησή του".

Ο Marquez παραπονιόταν όλη την Παρασκευή για τα ηλεκτρονικά, αλλά μετά τις ΚΑΤ1 έμεινε ευχαριστημένος από την γρήγορη αντίδραση της Honda. 

"H Honda και όλη η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Τώρα είναι ώρα για να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν. Πάντως είδαμε μια μεγάλη ανάκαμψη από τον Marc στην αρχή του αγώνα. Ξεκίνησε 20ος και πήρε σχεδόν δέκα θέσεις στον πρώτο γύρο, αυτός είναι ο Marc που ξέρουμε. Δείχνει την προσπάθειά του και τις δυνατότητες που έχει, ανυπομονούμε να τον δούμε στην Αυστρία μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, πουθα έχει αναρρώσει ακόμα περισσότερο. Επίσης, περιμέναμε έναν καλό αγώνα από τον Pol Espargaro, ειλικρινά είχαμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά είχε και αυτός θέματα και ήταν πραγματικά κρίμα μετά το δυνατό του Σαββατοκύριακο".

Δεν ήταν η καλύτερη αρχή της σεζόν για την Honda αλλά τώρα υπάρχει η ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. 

"Δεν ήταν εύκολα. Τώρα ένα κομμάτι της ομάδας μας θα πάει πίσω στην Ιαπωνία για ξεκούραση. Δεν ήταν εύκολο για ντους Ιάπωνες της ομάδας μας να περάσουν όλον αυτόν τον καιρό στης Ευρώπη, μακρυά από τις οικογένειές τους. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για την προσπάθειά τους και έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους μηχανικούς μας. Έχουμε μαζέψει πολλά δεδομένα κατά την διάρκεια αυτών των αγώνων, ξέρουμε ότι έχουμε αδύναμα σημεία και στην Ιαπωνία θα τα μελετησουν, θα δουλέψουν σκληρά και θα έρθουν πίσω με νέες ιδέες ".

 

Επόμενο άρθρο »

O Mir "πίεζε σαν θηρίο"

« Προηγούμενο άρθρο

O Rins έξαλλος με τον Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα