• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rins έξαλλος με τον Zarco
Μου κατέστρεψε τον αγώνα
Νέα 28/06/2021 - 20:52

Ο Alex Rins ήταν έξαλλος χθες με τον Johann Zarco, λόγω του προσπεράσματος που του έκανε ο Γάλλος αναβάτης. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο οδηγοί να ακουμπήσουν, ο Rins να βρεθεί εκτός πίστας και τελικά να καταφέρει, από την 22η θέση στην οποία βρέθηκε να τερματίσει 11ος.

"Τί συνέβη με τον κύριο Johann; Νομίζω όλοι το είδανε", είπε ο Rins. " Ήμουν πολύ άτυχος, αλλά αν δεν ήμουν εκεί λογικά θα είχε βγει εκτός (πίστας). Δεν περίμενα αυτή την προσπέραση και το φτερό του χτύπησε το χέρι μου. Προσπάθησα να σηκώσω την μοτοσυκλέτα για να τον αποφύγω, πήγα στην αμμοπαγίδα, τελευταία θέση και προσπάθησα να ανακάμψω αργότερα".

"Ήταν μεγάλη ατυχία γιατί είχα ρυθμό. Δεν ήταν αρκετά καλός για να κερδίσω, αλλά θα έφτανε για τρίτη ή τέταρτη θέση. Είναι δύσκολο να είμαι χαρούμενος γιατί είχα τον ρυθμό και είναι άλλος ένας αγώνας που δεν τερμάτισα στην θέση που ήθελα. Αύριο θα είμαι χαρούμενος για τον ρυθμό, γιατί κάναμε την δουλειά μας. Όταν οδηγούσα και ανέβαινα ξανά θέσεις, θεωρητικά έχανα λίγο χρόνο αλλά και πάλι ήμουν γρήγορος. Οπότε σήμερα είμαι στεναχωρημένος".

Βέβαια εκτός από στεναχωρημένος, ο Rins ήταν έξαλλος.

"Κατέστρεψε τον αγώνα μας. Από όταν έχει έρθει στα MotoGP, το 2016  κάνει πολύ επιθετικά προσπεράσματα. Ήταν περίεργη κίνηση, γιατί ο Zarco μάχεται για το πρωτάθλημα. Τί θα γινόταν αν πέφταμε και οι δύο; Δεν είχε κανένα νόημα".

"Αν ρωτήσεις τους άλλους αναβάτες, ίσως ένας ή δύο να διαμαρτυρηθούν για εμένα. Αλλά προσπέρασα πολλούς αναβάτες σε αυτό τον αγώνα, για να φτάσω στην 11η θέση, και δεν νομίζω ότι κανείς έχει πρόβλημα με εμένα".

Επόμενο άρθρο »

Puig: Χωρίς την πτώση στις ΕΔ ο Marquez θα ήταν στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Δεν είναι η Yamaha η καλύτερη μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα