• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 KAT
Pole Position για τον Raul Fernandez
Νέα 26/06/2021 - 17:34

Με τις ΚΑΤ της Moto2 έληξαν οι δοκιμές των τριών κατηγοριών (έπεται η MotoE). Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν ο Ολλανδός αναβάτης Bo Bendsneyder, ο Aron Canet, o Albert Arenas και ο Hector Garzo. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι το κατάφεραν αυτό στον τελευταίο τους γύρο, αφήνοντας εκτός τους Joe Roberts και Marcos Ramirez.

Στις ΚΑΤ2, από νωρίς ξεχώρισε ο Raul Fernandez, μετά από μια σύντομη πρωτιά του Marco Bezzechi, με χρόνο 1:36.567. Τον χρόνο αυτό κράτησε σχεδόν μέχρι το τέλος των ΚΑΤ, όπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, ο ομόσταυλός του, Remy Gardner, κατάφερε να περάσει μπροστά με χρόνο 1:36.542. Παρόλα αυτά ο Fernandez δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. 1 λεπτό πριν το τέλος, ο Raul Fernandez επέστρεψε στην κορυφή με 1:36.356, μόλις ένα δέκατο μακρυά από το ρεκόρ γύρου, που κατέχει από το 2015 ο Johann Zarco. Ο Remy Gardner περιορίστηκε στην δεύτερη θέση, πετυχαίνοντας για άλλη μια φορά το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo.

Τρίτος ήταν ο Augusto Fernandez, μέχρι που ο γύρος του ακυρώθηκε λόγω της πτώσης (και των συνεπακόλουθων κίτρινων σημαίων) του Jorge Navarro, λίγα δευτερόλεπτα πριν την καρό σημαία. Πτώση είχε επίσης και ο Albert Arenas.

Λόγω αυτού του σβησμένου γύρου, τρίτος πέρασε ο Sam Lowes. Στην δεύτερη σειρά του grid θα ξεκινήσουν ο Aron Canet, ο Hector Garzo και ο Ai Ogura, ενώ πίσω τους, ο Jorge Navarro (παρά την πτώση του), ο Augusto Fernandez (που έχασε την τρίτη θέση) και ο Lorenzo Dalla Porta θα επανδρώσουν την τρίτη σειρά εκκίνησης.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κανείς δεν ξέρει πως λειτουργούν τα λάστιχα

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP: KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα