• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Dennis Foggia - Ατύχημα στην τελευταία στροφή
Νέα 26/06/2021 - 11:31

Ο Dennis Foggia κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του σε σχέση με τις ΕΔ1 και ΕΔ2, και με 1:41.734 κατάφερε να είναι στην κορυφή των ΕΔ3 και στην τρίτη θέση των συνδυασμένων χρόνων. Την πρώτη θέση κράτησε ο Tatsuki Suzuki, με τον χθεσινό του χρόνο από τις ΕΔ2, 1:41.568, ενώ δεύτερος κρατήθηκε από χθες ο Darryn Binder με χρόνο 1:41.657. Kαι οι δύο αυτοί αναβάτες είχαν πτώση κατά την διάρκεια του session.

Στις ΕΔ3, πίσω από τον Foggia ήταν ο Romano Fenati, με χρόνο 1:41.785 (4ος στους συνδυασμένους) και ο Sergio Garcia, με 1:42.135 (6ος στους συνδυασμένους).

Στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας οι Tatsuki Suzuki, Dennis Foggia, Darryn Binder.  Romano Fenati, Andrea Migno, Sergio Garcia, Gabriel Rodrigo, John McPhee, Deniz Öncu, Eneo Bartolini (τρομερό αποτέλεσμα για τον αντικαταστάτη του τραυματία, Carlow Tatay), Niccolo Antonelli, Jeremy Alcoba, Kaito Toba και Pedro Acosta.

Στα τελευταία δύο λεπτά παρακολουθήσαμε, δυστυχώς, κάτι που έχει γίνει πλέον συνήθεια στις ΕΔ3 της Moto3. Οι ομάδες και οι αναβάτες, προσπαθώντας να κάνουν την τελική τους επίθεση με όσο πιο καινούρια λάστιχα γίνεται και με  όσο περισσότερο slip stream γίνεται, έμειναν στα pits και βγήκαν μόλις 2 λεπτά πριν το τέλος, με κάποιους αναβάτες να βγαίνουν στο 1.45. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο τρενάκι αναβατών που κινούνταν μαζί. Από λάθος υπολογισμούς, πάνω από τους μισούς δεν κατάφεραν να περάσουν την γραμμή τερματισμού πριν την καρό σημαία με αποτέλεσμα να χάσουν τους γρήγορους γυρους τους. Βέβαια, οι ίδιοι, μη γνωρίζοντάς το συνέχισαν να τρέχουν κανονικά ο ένας δίπλα στον άλλον μέχρι που στην τελευταία στροφή, ο Pedro Acosta έπεσε. Από πάνω του πέρασε ο Ricardo Rossi, ενώ στην πτώση ενεπλάκησαν και ο Stefano Nepa και ο Ryusei Yamanaka. Η θέα του safety car μέσα στην πίστα και ο Ricardo Rossi στο έδαφος ξύπνησε άμεσα άσχημεες μνήμες από το Mugello. Ευτυχώς όλοι οι αναβάτες είχαν τις αισθήσεις τους, αλλά αυτό το φαινόμενο έχει αποδείξει ήδη την επικινδυνότητά του και δεν χρειάζεται υπενθύμιση.

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένη εγχείρηση για τον Franco Morbidelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα