• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP ΕΔ3
1-2 για την Yamaha - O Rossi στις ΚΑΤ2!
Νέα 26/06/2021 - 12:49

Με πολλές ανατροπές, πολλά μεγάλα ονόματα να μένουν εκτός ΚΑΤ2 και πολλούς ακυρωμένους γύρους προχώρησαν οι ΕΔ3 των MotoGP. 

Στην κορυφή βρέθηκε ο Maverick Viñales με χρόνο 1:32.336, σε έναν γύρο 11 λεπτά πριν το τέλος, παίρνοντας πίσω την πρώτη θέση από τον Fabio Quartararo που ήταν δεύτερος, με χρόνο 1:32.597. O Viñales έχει υπάρξει ανέκαθεν πολύ γρήγορος στο Assen και έχει βρεθεί στην κορυφή και των τριών session μέχρι τώρα.

Τρίτος ήταν ο Pol Epsargaro με χρόνο 1:32.641, σε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα. Τόσο ο Pol όσο και ο Maverick, είχαν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις των ομόσταυλών τους και αυτό φαίνεται να αποδίδει μέχρι τώρα.

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Aleix Espargaro, μπροστά από τον Joan Mir. Έκτος ήταν ο Alex Rins, και βλέπουμε για άλλη μια φορά τις δύο Suzuki να πηγαίνουν καλά στα δοκιμαστικά. Και οι 2 περάσαν επευθείας στις ΚΑΤ2 και, αν πάνε καλά στις ΚΑΤ, αύριο εχουν πολύ καλές πιθανότητες για έναν πολύ καλό αγώνα. 

Τον έβδομο καλύτερο χρόνο έκανε ο Takaaki Nakagami, σον προτελευταίο του γύρο και με 2 πολύ καλούς του γύρους να έχουν ακυρωθεί λόγω παραβίασης των ορίων της πίστας. Ο τρομερός κατά τους τελευταίους τρεις αγώνες, Miguel Oliveira, ήταν στην όγδοη θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi, που στα 42 του κατάφερε σε μια από τις αγαπημένες του πίστες να βάλει τον εαυτό του κατευθείαν στις ΚΑΤ2 και φαίνεται να έχει τον ρυθμό να κάνει έναν εκπληκτικό αγώνα αύριο (τηρουμένων των αναλογιών). Tην δεκάδα έκλεισε ο Jack Miller, η μοναδική Ducati μέσα στους 10 πρώτους, που θα περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2.

Μεγάλα ονόματα μείνανε εκτός ΚΑΤ2. Ο δεύτερος στο πρωτάθλημα Johann Zarco είχε πτώση στην τρίτη στροφή στις αρχές του session και δεν κατάφερε να βάλει τον εαυτό του μέσα στην δεκάδα, μένοντας στην 11η θέση. Πτώση είχε και ο Garret Gerloff μετά την καρό σημαία (22ος). Εκτός ΚΑΤ2 βρίσκεται και ο Marc Marquez, ο οποίος μετά την τρομακτική χθεσινή του πτώση, φάνηκε σήμερα να έχει πόνους στο πόδι και τερμάτισε το session στην 15η θέση. 

Ο Francesco Bagnaia έμεινε στην δωδέκατη θέση, ενώ ο Jorge Martin βρισκόταν σε έναν πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος, απειλώντας τις πρώτες θέσεις, αλλά έμπλεξε με τον Enea Bastianini στον τελευταίο τομέα και παρενέβη τα όρια της πίστας στο τελευταίο σικέιν, ακυρώνοντας τον γύρο του και μένοντας στην 13η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα