• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένη εγχείρηση για τον Franco Morbidelli
Στο γόνατο, στην Μπολώνια της Ιταλίας
Νέα 25/06/2021 - 20:18

Σήμερα το πρωί ο οδηγός της PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team Franco Morbidelli έκανε εγχείρηση μιας ώρας για τον τραυματισμένο του μηνίσκο και στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο του αριστερού του γόνατου. 

Η εγχείρηση έγινε στην Casa di Cura Madre Fortunata Toniolo στην Bologna, από τον καθηγητή Maurilio Marcacci και την ομάδα του, που είναι ευχαριστημένοι με την επέμβαση. Ο Franco θα μείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Κυριακή για παρακολούθηση. Μόλις βγει θα μπορεί να ξεκινήσει την αποθεραπεία που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων. 

 

Φράνκο Μορμπιντέλι

“Mετά από ένα ακόμη ατύχημα στο αριστερό μου γόνατο, που μου προκάλεσε πόνο, ενώ έκανα προπόνηση την Τετάρτη, πήρα την απόφαση, μαζί με την PETRONAS Yamaha SRT και την VR46 Academy, να διορθώσουμε αυτό το θέμα που κουβαλάω εδώ και αρκετό καιρό. Έκανα την εγχείρηση σήμερα το πρωί με μόνο μια ιδέα στο μυαλό μου: να επιστρέψω πίσω σε φόρμα όσο γίνεται νωρίτερα και να μπορώ να αποδώσω 1005 πάνω στη μοτοσυκλέτα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Καθηγητή Maurilio Marcacci και την ομάδα του για τη δουλειά τους. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου. Θα μου λείψει η ομάδα μου, η μοτοσυκλέτα μου και οι οπαδοί αυτήν την περίοδο, αλλά προσβλέπω να είμαι στις πίστες πάλι και να ευχαριστηθώ τους αγώνες. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Θα τα πούμε σύντομα!”

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΚΤΜ ανακοινώνει ότι ο Pedrosa θα τρέξει σε αγώνα φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα