• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φωτογραφικό αφιέρωμα Suzuki GSV-R
Νέα 08/04/2010 - 11:20

Η μυστικοπάθεια είναι το στοιχείο που κυριαρχεί στο στρατόπεδο της Suzuki και δύσκολα βρίσκει κανείς άκρη για το τί δοκιμάζει η ομάδα στην αρχή της σεζόν. Capirossi και Bautista εργάστηκαν πυρετωδώς πάνω στη νέα GSV-R μιας κι από ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια η Suzuki έχει παραμείνει στάσιμη στην εξέλιξή της. Ο Capirossi εργάστηκε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δοκιμών με στόχο να αξιολογήσει την νέα μοτοσικλέτα και φυσικά τον καινούργιο κινητήρα. Πριν επιστρέψει στην Μαλαισία για τη δεύτερη σειρά των χειμερινών δοκιμών βρέθηκε στην Ιαπωνία για να συζητήσει με το επιτελείο της Suzuki και να τους μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια την αξιολόγησή του όσον αφορά τη νέα μοτοσικλέτα.  

 

Στις δοκιμές του Qatar ο Ιταλός βετεράνος μπορεί μεν να πραγματοποίησε μία πλήρη σειρά δοκιμών ωστόσο, δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον εντελώς νέο και ισχυρότερο κατά τα δεδομένα της Suzuki κινητήρα της GSV-R. Ο ίδιος ανάφερε ότι η Suzuki θέλει να ολοκληρώσει την έρευνα κι εξέλιξη στο δυναμόμετρο καθώς επίσης τις δοκιμές στην προσωπική της πίστα. Η Suzuki στοχεύει στο να έχει την ίδια ισχύ με τον περσινό κινητήρα αυξάνοντας ταυτόχρονα την ανθεκτικότητα του μοτέρ. Πέρυσι η ομάδα είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ωστόσο, φέτος βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο. Στη δε Μαλαισία χρησιμοποίησε τον περσινό κινητήρα δοκιμάζοντας δύο νέα πλαίσια. 

 

Πρόσφατα ο Capirossi δοκίμασε νέα πλαίσια και η τελευταία έκδοση αυτού διαθέτει αυξημένη ακαμψία ενώ παράλληλα έχει επιτευχθεί η επιθυμητή ελαστικότητα αυτού. Επίσης, φόρεσε πιο στενή σέλα για να διαφοροποιήσειτη θέση του πάνω στη μοτοσικλέτα. Κατά συνέπεια ο Capirossi έχει περισσότερη πληροφόρηση όσον αφορά την συμπεριφορά της μοτοσικλέτας και την πρόσφυση των ελαστικών. Τέλος, δοκίμασε τρία καλύμματα/προσθήκες στο ρεζερβουάρ με διαφορετικές διαστάσεις (στάνταρντ, 10mm και 20mm μακρύτερο) για να φέρε το σώα του σε τέτοια θέση που να φορτίσει διαφορετικά το πίσω ελαστικό. Πρόσφατα η Rizla Suzuki παρουσίασε την νέα GSV-R, πάρετε λοιπόν μία πρώτη γεύση από την νέα μοτοσικλέτα.

Επόμενο άρθρο »

Σπέσιαλ Bridgestone για το Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο web site του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα