• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP ΕΔ4
Πρώτος ο Quartararo!
Νέα 05/06/2021 - 16:14

Με τους περισσότερους αναβάτες να δοκιμάζουν ρυθμίσεις για τον αγώνα και σκληρά πίσω ελαστικά προχώρησαν οι ΕΔ4 των MotoGP. Για άλλη μια φορά, ο Fabio Quartararo ήταν σε άλλο επίπεδο, παίρνοντας την πρωτιά νωρίς από τον Maverick Viñales με χρόνο 1:39.681, τον οποίο κατέβασε αργότερα σε 1:39.602 και έμεινε στην κορυφή μέχρι το τέλος του session.

Πίσω του ήταν ο Maverick Viñales, κάνοντας το 1-2 για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. Τρίτος ήταν ο Miguel Oliveira, συνεχίζοντας ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, μπροστά από τον Johann Zarco. Στην πέμπτη θέση, ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Joan Mir, που σίγουρα ελπίζει σε αντίστοιχη θέση στις ΚΑΤ.

Εκπληκτικές επιδόσεις από τον Marc Marquez και τον Valentino Rossi, που βρέθηκαν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Ο Pol Espargaro ήταν 8ος, βάζοντας και τις 2 εργοστασιακές Honda στην δεκάδα, μπροστά από τον Jack Miller.

Την δεκάδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami. Με αυτό τον τρόπο, 3 από τις 4 Honda βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για φέτος.

Ο ταχύτερος των ΕΔ, Franco Morbidelli βρέθηκε στην13η θέση.

Πτώσεις είχαν ο Aleix Espargaro (14η θέση) και ο Iker Lecuona (15η θέση).

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα