• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 ΚΑΤ
Pole για τον Rodrigo! - 1-2 για την Indonesia Gresini!
Νέα 05/06/2021 - 14:58

Οι ΚΑΤ της Moto3 ξεκίνησαν δραματικά, καθώς τόσο ο πρώτος στο πρωτάθλημα Pedro Acosta, όσο και ο ταχύτατος Andrea Migno δεν κατάφεραν να προκριθούν στις ΚΑΤ2. O Migno μάλιστα είχε πτώση 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ βρισκόταν σε γρήγορο γύρο. Λόγω αυτού, αύριο θα ξεκινήσει από την 21η θέση και ο Acosta από την 25η θέση.

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι John McPhee, Xavier Artigas, Jaume Masia και Ricardo Rossi.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με ελάχιστους αναβάτες να βγαίνουν στην πίστα. Οι περισσότεροι περίμεναν κάποιον γρήγορο οδηγό για να τους οδηγήσει μέσα στην πίστα. O Gabriel Rodrigo βγήκε περίπου πέντε λεπτά μετά την αρχή του session και αποδείχθηκε ότι αυτός ήταν ο αναβάτης που περίμεναν οι υπόλοιποι, καθώς πίσω του βγήκαν στην πίστα οι περισσότεροι αναβάτες. Ο Rodrigo έγραψε χρόνο 1:48.257 και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Κατά την δεύτερη έξοδο των αναβατών, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε, με τον Rodrigo να εκφράζει την αγανάκτησή του. Πίσω του, σύμφωνα με το σχέδιοθα ήταν ο ομόσταυλός του,  Jeremy Alcoba, ώστε να εκμεταλλευτεί τα σημάδια του Rodrigo, όπως και το slipstream στην τελική ευθεία. Πίσω τους συντάχθηκε ένας μεγάλος αριθμός αναβατών και προλάβανε όλοι στο όριο της καρό σημαίας, έναν τελευταίο γύρο. 

Σε αυτόν τον γύρο, ο Gabriel Rodrigo κατέβασε και άλλο το ρεκόρ γύρου (1:47.597) και εξασφάλισε την pole position, μπροστά από τον Jeremy Alcoba. Την πρώτη σειρά του grid συμπλήρωσε ο Niccolo Antonelli.

Στην δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν αύριο ο Stefano Nepa (ταχύτερος στις ΕΔ3), ο Izan Guevara (που ήταν ταχύτερος στην αρχή των ΚΑΤ2) και ο John McPhee (o οποίος δεν είχε μπλέξει στο "τρενάκι" των αναβατών πίσω από τον Rodrigo και οδηγούσε μόνος).

Τέλος, στην τρίτη σειρά του grid θα βρεθεί ο Darryn Binder, o Tatsuki Suzuki και ο Jaume Masia (που όπως και ο McPhee, ήρθαν από τις ΚΑΤ1). 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα